Selamun aleyküm.
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam polam234' Alıntı: Benden size bir soru bir adam karısını dövüyormuş,bir gün kapı çalmış kim gelmiş? Genişletmek için tıkla ... Karının anası.
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam polam234' Alıntı: Benden size bir soru bir adam karısını dövüyormuş,bir gün kapı çalmış kim gelmiş? Genişletmek için tıkla ... Karının anası.
AIS Üye polam234' Alıntı: Benden size bir soru bir adam karısını dövüyormuş,bir gün kapı çalmış kim gelmiş? Genişletmek için tıkla ... Cevabını bilen yoksa yazım o zaman mürteza16' Alıntı: Aleyküm selam Karının anası. Genişletmek için tıkla ... Yanlış
polam234' Alıntı: Benden size bir soru bir adam karısını dövüyormuş,bir gün kapı çalmış kim gelmiş? Genişletmek için tıkla ... Cevabını bilen yoksa yazım o zaman mürteza16' Alıntı: Aleyküm selam Karının anası. Genişletmek için tıkla ... Yanlış
İhtiyar007 Üye polam234' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız? YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: A. S Genişletmek için tıkla ... Nasılsın?
polam234' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nasılsınız? YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: A. S Genişletmek için tıkla ... Nasılsın?
YaşlıTaşCocuk54 Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız? Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyilik senden?
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız? Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz çok şükür abi, sen?
İhtiyar007 Üye YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: İyilik senden? Genişletmek için tıkla ... polam234' Alıntı: İyilik senden? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür.
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: İyilik senden? Genişletmek için tıkla ... polam234' Alıntı: İyilik senden? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür.
AIS Üye Revengeful' Alıntı: Eşek sudan gelmiştir kim gelcek başka. 10 yıl önce duymuştum Genişletmek için tıkla ... Doğru
Revengeful' Alıntı: Eşek sudan gelmiştir kim gelcek başka. 10 yıl önce duymuştum Genişletmek için tıkla ... Doğru
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: İyiyiz çok şükür abi, sen? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür. İş, güç nasıl? The Schook' Alıntı: aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Naber hakem?
mürteza16' Alıntı: İyiyiz çok şükür abi, sen? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür. İş, güç nasıl? The Schook' Alıntı: aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Naber hakem?
Baydırman Moderator İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür. İş, güç nasıl? Naber hakem? Genişletmek için tıkla ... haberler iyi messi abi.
İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür. İş, güç nasıl? Naber hakem? Genişletmek için tıkla ... haberler iyi messi abi.
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür. İş, güç nasıl? Genişletmek için tıkla ... Sonuçları bekliyorum.
İhtiyar007' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür. İş, güç nasıl? Genişletmek için tıkla ... Sonuçları bekliyorum.
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Ölücem şimdi puh sizin bilmecenize de verdiğiniz cevaplara da. Genişletmek için tıkla ... teyze göster şunlara kırmızı kartları bitsin maç.
minoo' Alıntı: Ölücem şimdi puh sizin bilmecenize de verdiğiniz cevaplara da. Genişletmek için tıkla ... teyze göster şunlara kırmızı kartları bitsin maç.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerini bekliyorum.