Etkinlik Daveti 3: İfade Kullanmak Yasak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maviyesil1

maviyesil1

Üye
Saygı cercevesinde İfade kullanmamak icin ş yerine s harfi koydum. Karsı oldugum halde kullanmamaya ozen gosteriyorum. Ozellikle bu konuda cunku mesajlarımı siliyorlar. Az onceki mesajımı silmezlerse konu sahibi kendini banlaması yani oyundan cıkmalı diger uyelere ornek olması gerekiyor yada hicbir sey olmamıs gibi benim bu merajımı ve az onceki mesajimi silip devam etmeli. Kararıni bekliyorum. Ablam canım ablam. Seni ailecek seviyoruz. Maxicep ailesi...

Revengeful

Emekli Yönetici
Saygı cercevesinde İfade kullanmamak icin ş yerine s harfi koydum. Karsı oldugum halde kullanmamaya ozen gosteriyorum. Ozellikle bu konuda cunku mesajlarımı siliyorlar. Az onceki mesajımı silmezlerse konu sahibi kendini banlaması yani oyundan cıkmalı diger uyelere ornek olması gerekiyor yada hicbir sey olmamıs gibi benim bu merajımı ve az onceki mesajimi silip devam etmeli. Kararıni bekliyorum. Ablam canım ablam. Seni ailecek seviyoruz. Maxicep ailesi...
ne ablası yahu ? teyze teyze

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Şimdi gördüm mesajını arada kaynamış. Sende yaşama konusunda başarılı değilsin bence yakında @Siycey ezecek seni.
Hayırlısı be gülüm rakibi hiç bi zaman küçümsememek lazım

Baydırman

Baydırman

Moderator
mesaj silme özelliği en kıyak özellik @Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Aynen

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Hangi mesajim?

0MG90

0MG90

Üye
Olaylar çıkıyo konuda çok heycanlı

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Neyse...

The Shadow

The Shadow

Üye
Eskiden bildirim gelmiyodu la bu iyi olmuş habersiz siliyolardı hep.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Şimdi burda ifade kullanmayınca madalya mı alıcaz anlamadım olay nedir ?

0MG90

0MG90

Üye
Amaç eğlenmek işte, sadece bu konuda değil forumda kullanmayacaksın ifade

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Sanırım bunu yapabiliriz adamım.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sizi bu konuya zorla mi getirdiler arkadasim? Kendi aramizda egleniyoruz. İfade kullanmamak isine gelmiyorsa konuya girmezsin olur biter. Fazla abarttiniz bu isi artik.

• Beğen
Tepkiler: Mert
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt