Yemin ediyorum seni acayip dövesim geldi bugün. Sebep?
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Yemin ediyorum seni acayip dövesim geldi bugün. Genişletmek için tıkla ... Sebep?
Revengeful' Alıntı: Yemin ediyorum seni acayip dövesim geldi bugün. Genişletmek için tıkla ... Sebep?
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Fil hafizasina sahiptir kendisi. Genişletmek için tıkla ... Maalesef
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Sebep? Genişletmek için tıkla ... Ters ters cevaplar uyuz oldum la.. smiley olmayınca daha da uyuz oldum
minoo' Alıntı: Sebep? Genişletmek için tıkla ... Ters ters cevaplar uyuz oldum la.. smiley olmayınca daha da uyuz oldum
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Ters ters cevaplar uyuz oldum la.. smiley olmayınca daha da uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... Tamam
Revengeful' Alıntı: Ters ters cevaplar uyuz oldum la.. smiley olmayınca daha da uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... Tamam
Gulu Gulu Kapalı Hesap The Schook' Alıntı: @Patronun Patronu gelde güldür Genişletmek için tıkla ... Burda kendimizi aşmayalım. Twitterdan devam
The Schook' Alıntı: @Patronun Patronu gelde güldür Genişletmek için tıkla ... Burda kendimizi aşmayalım. Twitterdan devam
Baydırman Moderator Patronun Patronu' Alıntı: Burda kendimizi aşmayalım. Twitterdan devam Genişletmek için tıkla ... bi takla felan at bari
Patronun Patronu' Alıntı: Burda kendimizi aşmayalım. Twitterdan devam Genişletmek için tıkla ... bi takla felan at bari
Baydırman Moderator maviyesil1' Alıntı: ifadeyi animsatiyor. :tsk: Genişletmek için tıkla ... bence de kendini elemeli
Gulu Gulu Kapalı Hesap The Schook' Alıntı: bi takla felan at bari Genişletmek için tıkla ... Ban yemiyim sonra
Baydırman Moderator Patronun Patronu' Alıntı: Ban yemiyim sonra Genişletmek için tıkla ... atma atma hiç belli olmaz bu arada kusura bakma @minoo vallaha unutmuşum
Patronun Patronu' Alıntı: Ban yemiyim sonra Genişletmek için tıkla ... atma atma hiç belli olmaz bu arada kusura bakma @minoo vallaha unutmuşum
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: @The Shadow 'un bu konuda pek yetenekli olduğunu sanmıyorum, kendisi smiley hastasıdır. @minoo beni de ekler misin? Genişletmek için tıkla ... Şimdi gördüm mesajını arada kaynamış. Sende yaşama konusunda başarılı değilsin bence yakında @Siycey ezecek seni.
Sucrofe' Alıntı: @The Shadow 'un bu konuda pek yetenekli olduğunu sanmıyorum, kendisi smiley hastasıdır. @minoo beni de ekler misin? Genişletmek için tıkla ... Şimdi gördüm mesajını arada kaynamış. Sende yaşama konusunda başarılı değilsin bence yakında @Siycey ezecek seni.
minoo Üye Konu Sahibi Bence benim uykum geldi. Moralim bozuk zaten. Ben gidiyorum. Konu sana emanet omg.
minoo Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Bende gidicem birazdan o zaman konu revengfula ait Genişletmek için tıkla ... Ait degil emanet. Konu sadece bana ait. Bencilim evet.
0MG90' Alıntı: Bende gidicem birazdan o zaman konu revengfula ait Genişletmek için tıkla ... Ait degil emanet. Konu sadece bana ait. Bencilim evet.