ETİ Wanted Show

Sponsorlu Bağlantılar

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
ETİ Wanted Show
ETİ tarafından düzenlenen "Wanted Show" yarışmasına katılarak her gün güzel hediyeler kazanma şansı yakalayabilirsiniz...
Her gün 1 kişiye Asus EEEPC 900HA
Kampanya sonunda 3 kişiye Apple iPhone 3G
Yarışan her 10. kişiye turkcell'den 10 kontör

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Abi bize buradan ekmek çıkar mı sence :) Biraz araştırmak lazım nasıl 10. kişi olabiliriz acaba :hmmm

use2000

use2000

Üye
Kontör kazananlara mesaj filan geliyor mu acaba ve kontörler Mayıs ayında topluca mı gelecek? Bilgisi olan var mı?

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
aga benim ilk sorum ikk 10 da olan kişilere bişi veriyolar mı ?? yok sa ilk 3 e vede yarışan her 10 kişiye diyor ben yarışıyorum mesela tek hesaptan den kgelbilir dimi 10. kişisysem yani tek hesaptan yüzerce kontor kazanma şansım var mı ??

--------------- Ekleme ---------------

bide bu adamlar nasıl yapmış 10 sn bu kadar soruy ben hafıza oyunun :) ben hafıza oyunun 15 sn yede yapıyorum zaten :D

sA'

sA'

Üye
2. soruya gelince soru açılmıyor ne iştir anlamadım :D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Çok SağoL kardeŞ..

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
salla :)) tutumaz abi bizmi gibi garaibnalara :D:D:D

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
MERAK ETTİM KAZANAN OLDU MU :( VALLA 20 30 KERE 4 5 BİLDİM AMA 10 KNOTR FALAN TUTMADI YA DA KAMPANYA FIS :megafon:

use2000

use2000

Üye
Eti wanted yarışmasından kazandığınız 30 kontör hattınıza yüklenmiştir 09:10 :)

İlk yüklemeyi yaptılar

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
2:507 bu kadar nasıl çabuk bitiriyorlar anlamadım gitti ben 21:469 da bitirdim:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Uğraş Uğraş beçeremedim:)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
peki 10 kontor kazandığın sit3ede yazıyor mu yarışma bittikten sonra direk mesajına mı atıyolar konturu

fırlamakorSAN

Üye
Dün oynamaya başladım bu saBah 40 koNToR geldi hatTıma 9:16 da ... Her salı mı yukLeniyoR koNTurler yada gunluk mu ?

use2000

use2000

Üye
Daha önce oynamadığına emin misin?

fırlamakorSAN

Üye
Yhaf öNCEdENDe oynadım ama gundE 2 3 kere finale gdyordum ... HmM o zaman her salı yükLeniyor...ama nORMal koNTor olusu etkileDi beni haftaya salı heDeFim en az 100KOntor weDe arkadaşlar sorular zor olaBilir ama ben yanda goOGLe u aÇık tUtUP anında yazıp cewaBı bulmaya çALışıyorum:-)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
20 knotor kazandım :D

ahmeterby

Üye
10 kontor kazandim bende :)

ertasxx

Üye
kazanılan kontörler salı günleri mi yükeniyor

fırlamakorSAN

Üye
SaNıRım arkadaşım ben 1 haftadır oynuyodum salı gunu 40 KOntor geldi bilemicem artık bugun 10 Kere falan gİTtim finale kesin dENK getirmişimdir egerki yarın gelmesSe koNTOR...salı gunleri yukLenyor dEMektir...

levoski

Üye
abi ben bole sacma birsey gormedim adam finaldeki hafıza oyunuyla birlikte 2,6 saniyede bitirmis.Nasıl bir insan evladıdır anlamadım.Benim en iyi derecem 11,4 nası 2,6 saniyede bitirmis valla helal olsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt