ETİ Wanted Show

Sponsorlu Bağlantılar

fırlamakorSAN

Üye
O koNu da katılıyorum sana arkadaşım yok yani ben sadECE hafıza oyununu 6 7 saniyeDe yapıyorum saCMalık aBidESi ! WeDe koNTORLER SALI GUNU YUKleniyor arkadaşlar ;-)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ya bence dupeduz yalan bunda bir hile var ama 2 sanıyede5 soru bilip finalde hafıza oyununu gecen var ya hafıza oyunu zaten en hızlıyım dıyen bır kısı 10 sanıyede yaapar sacmalık birisi hile bulmus olmalı:nono:

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
ya bence dupeduz yalan bunda bir hile var ama 2 sanıyede5 soru bilip finalde hafıza oyununu gecen var ya hafıza oyunu zaten en hızlıyım dıyen bır kısı 10 sanıyede yaapar sacmalık birisi hile bulmus olmalı:nono:

yok yha :) ben 5 6 saniyede yapıyorum hafızayı şuanki en iyi derecem 14 sn geliştirmeye çalışıyorum :sn:

ceza0408

ceza0408

Üye
benim rekorum 13.658

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
iyiymiş :) birazdaha geliştirirsen girersin kanımca :D

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
offf :((( arkadaşlar 5 .142 saniye ile bitirdim soruları dediki 2 sn de tamamlarsan finali ilk 3 tesin yapamadım :(:(( 9. küsür sn yede bitirdim :((

emcos427

Üye
arkadaşlar kontör kazanıldığını söylüyor mu..

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Yhaf öNCEdENDe oynadım ama gundE 2 3 kere finale gdyordum ... HmM o zaman her salı yükLeniyor...ama nORMal koNTor olusu etkileDi beni haftaya salı heDeFim en az 100KOntor weDe arkadaşlar sorular zor olaBilir ama ben yanda goOGLe u aÇık tUtUP anında yazıp cewaBı bulmaya çALışıyorum:-)

Arkadaşım bu nasıl bir Türkçe kullanımı. Lütfen dikkatli yazalım :(

LOSTURCOS

Üye
arkadaşlar eti wantedshoweda şimdiye kadar 80 kontor kazandım cok ıyı kampanya 03.05.2009 da sona erıyor

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Ben anlayamadım. Nasıl oluyor da 1:898 gibi bir süreyle oyunu bitirebiliyorlar. Çok ilginç. Kesin hile var. :D
Kontör de kazanamadım ayrıca :/

mesafe4272

Üye
bende 30 kontor kazandım ama 3 sanıyede nası bıtırıolar ya allah allah sasırdımm

--------------- Ekleme ---------------

bende 30 kontor kazandım ama nasıl 3 sanıyede o fınal turu ve hepsı gecılıor anlayan varsa bana yazsın

mberg

Üye
wwaanntteedd wanted wanted wandet bu wated i çok seviyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt