Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ETİ Wanted Show
Sponsorlu Bağlantılar
fırlamakorSAN
Üye
O koNu da katılıyorum sana arkadaşım yok yani ben sadECE hafıza oyununu 6 7 saniyeDe yapıyorum saCMalık aBidESi ! WeDe koNTORLER SALI GUNU YUKleniyor arkadaşlar ;-)
O koNu da katılıyorum sana arkadaşım yok yani ben sadECE hafıza oyununu 6 7 saniyeDe yapıyorum saCMalık aBidESi ! WeDe koNTORLER SALI GUNU YUKleniyor arkadaşlar ;-)
ya bence dupeduz yalan bunda bir hile var ama 2 sanıyede5 soru bilip finalde hafıza oyununu gecen var ya hafıza oyunu zaten en hızlıyım dıyen bır kısı 10 sanıyede yaapar sacmalık birisi hile bulmus olmalı
ya bence dupeduz yalan bunda bir hile var ama 2 sanıyede5 soru bilip finalde hafıza oyununu gecen var ya hafıza oyunu zaten en hızlıyım dıyen bır kısı 10 sanıyede yaapar sacmalık birisi hile bulmus olmalı
Yhaf öNCEdENDe oynadım ama gundE 2 3 kere finale gdyordum ... HmM o zaman her salı yükLeniyor...ama nORMal koNTor olusu etkileDi beni haftaya salı heDeFim en az 100KOntor weDe arkadaşlar sorular zor olaBilir ama ben yanda goOGLe u aÇık tUtUP anında yazıp cewaBı bulmaya çALışıyorum:-)