LAZOFLU
Emekli Yönetici
ETI DEN AYARSIZ ENERJIYE SAHIP OLANLARA KONTORLER VE "playstation 3" hediye :)
ETI DEN AYARSIZ ENERJIYE SAHIP OLANLARA KONTORLER VE "playstation 3" hediye
5 arkadaşını davet edene 10 kontör 2.5 dakika
Her yüklediğin video için 10 kontör
Sitedeki videolardan beğendiklerini 5 arkadaşına gönder 10 kontör
Her ayın 15'i ve 30'unda en çok oy alan videonun sahibine sony playstation 3
Katılmak için ışte adres
SORULAN VE CEVAPLANAN BAZI SORULAR
Üye oldum, video yükledim fakat kontörüm yüklenmedi ?
Kontör işlemleri sadece Turkcell operatörleri için geçerlidir. Turkcell hattın yoksa kontör de yok
Turkcelliysen 48 saat sabret sonra gelsin kontörler...
Çok izlenen video mu yoksa çok oylanan video mu kazanýyor ?
Tabiki çok oylanan ama hepsinden çook, çok gönderilen video kazanıyor.
Birden çok video ile katýlabilir miyim ?
Ne kadar ekmek o kadar köfte, istediğin kadar video yükleyebilirsin.
Farklı dillerde video yükleyebilir miyim?
Tabi tabi bizde dil sınırlamasi yok.
Videomu yükledim ne zaman yayınlanacak?
Videon kontrol edilip uygun bulundugu an yayınlanacak.
Benim olmayan fakat kurallara uygun baska bir videoda yayınlayabilir miyim ?
Elbette yayýnlayabilirsin fakat videonun TV’de yayınlanma aşamasına geldiğinde sözleşme imzalayacağını hatırlatmak isteriz.
Videom kurallara uygundu herşeyi yaptım fakat yayınlanmadı ?
Videon uygundu ama birşey anlatılmıyordu. Kalitesi çok düşüktü o yüzden yayınlayamadık. Demek ki yeterince uygun değilmiş
Videomu hangi formatta yüklemeliyim ?
Videonu istediðin formatta yükleyebilirsin. Biz onu uygun formata çeviririz sen hiç merak etme.
Hangi tarz videolarýn kazanma şansı daha yüksek ?
Kendi çektiğin videonu yüklersen reklam olma olasılığı daha yüksek.
Siteye yükleyeceðin videonun boyutu 10 mb’dı geçmemeli. Eğer mb dediğimiz şeyi “Mali Bilanço” sanıyorsan zaten hiç uğraşma, başka bir siteye geç. Biz mb’yi bilenlerle devam edelim. Yükleyeceğin video 10 mb’den büyükse aşağıdaki programları kullanarak dilediğin gibi şekil verirsin, istersen önleri kısa kesip arkaları uzun bırakırsın. Keyif senin...
Videon hazırsa yapman gereken sey, bilgisayarında o videoyu bulup YÜKLE’ye tıklamak. Ha bir de sana zahmet, siteye yüklemek istediğin videonun doğru olup olmadığını kontrol edersen, takdirlerimizi kazanırsın, ellerinden öperiz.
Bu iki işlem sonrasında videonu hala hazırlayamadıysan hiç telaş etme, biz buradayız. Atalarımız iyi orta gol getirir demiş. Videonu at göğsümüze, güzel güzel keselim, mis gibi biçelim, adam edip sana geri gönderelim.
Başka bir sorunun varsa YARDIIIM butonuna tıkla, derdine derman olalım. Sen rahat etmedikçe, bize bu dünyada rahat yok.
5 arkadaşını davet edene 10 kontör 2.5 dakika
Her yüklediğin video için 10 kontör
Sitedeki videolardan beğendiklerini 5 arkadaşına gönder 10 kontör
Her ayın 15'i ve 30'unda en çok oy alan videonun sahibine sony playstation 3
Katılmak için ışte adres
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SORULAN VE CEVAPLANAN BAZI SORULAR
Üye oldum, video yükledim fakat kontörüm yüklenmedi ?
Kontör işlemleri sadece Turkcell operatörleri için geçerlidir. Turkcell hattın yoksa kontör de yok
Turkcelliysen 48 saat sabret sonra gelsin kontörler... Çok izlenen video mu yoksa çok oylanan video mu kazanýyor ?
Tabiki çok oylanan ama hepsinden çook, çok gönderilen video kazanıyor.
Birden çok video ile katýlabilir miyim ?
Ne kadar ekmek o kadar köfte, istediğin kadar video yükleyebilirsin.
Farklı dillerde video yükleyebilir miyim?
Tabi tabi bizde dil sınırlamasi yok.
Videomu yükledim ne zaman yayınlanacak?
Videon kontrol edilip uygun bulundugu an yayınlanacak.
Benim olmayan fakat kurallara uygun baska bir videoda yayınlayabilir miyim ?
Elbette yayýnlayabilirsin fakat videonun TV’de yayınlanma aşamasına geldiğinde sözleşme imzalayacağını hatırlatmak isteriz.
Videom kurallara uygundu herşeyi yaptım fakat yayınlanmadı ?
Videon uygundu ama birşey anlatılmıyordu. Kalitesi çok düşüktü o yüzden yayınlayamadık. Demek ki yeterince uygun değilmiş
Videomu hangi formatta yüklemeliyim ?
Videonu istediðin formatta yükleyebilirsin. Biz onu uygun formata çeviririz sen hiç merak etme.
Hangi tarz videolarýn kazanma şansı daha yüksek ?
Kendi çektiğin videonu yüklersen reklam olma olasılığı daha yüksek.
Siteye yükleyeceðin videonun boyutu 10 mb’dı geçmemeli. Eğer mb dediğimiz şeyi “Mali Bilanço” sanıyorsan zaten hiç uğraşma, başka bir siteye geç. Biz mb’yi bilenlerle devam edelim. Yükleyeceğin video 10 mb’den büyükse aşağıdaki programları kullanarak dilediğin gibi şekil verirsin, istersen önleri kısa kesip arkaları uzun bırakırsın. Keyif senin...
Videon hazırsa yapman gereken sey, bilgisayarında o videoyu bulup YÜKLE’ye tıklamak. Ha bir de sana zahmet, siteye yüklemek istediğin videonun doğru olup olmadığını kontrol edersen, takdirlerimizi kazanırsın, ellerinden öperiz.
Bu iki işlem sonrasında videonu hala hazırlayamadıysan hiç telaş etme, biz buradayız. Atalarımız iyi orta gol getirir demiş. Videonu at göğsümüze, güzel güzel keselim, mis gibi biçelim, adam edip sana geri gönderelim.
Başka bir sorunun varsa YARDIIIM butonuna tıkla, derdine derman olalım. Sen rahat etmedikçe, bize bu dünyada rahat yok.

maksat muhabbet olsun