esra seyhan a geçmiş olsun dileklerimizle ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar çok teşekkür ederim tekrar..Özellikle aliye çok teşekkür ederim.Umarım bana kırılmamıştır kuru bi özürle geçiştirdim diye.kırıldıysa öperim barışır dayanamaz o bana hem parmağımda yok canımda yanıyor üzmez o beni ..
Şaka bir tarafada gerçekten bu süreçte her an yanımda oldu sürekli aradı mesaj attı ve dualarını eksik etmedi..Tekrar teşekkür ediyorum...

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Ben arkadaşlık , insanlık görevimi yaptım canım ... Ben teşekkür ederim ...
Çok geçmiş olsun tekrar ...

Tepkiler: vapur dumanı ve Burak

Ben arkadaşlık , insanlık görevimi yaptım canım ... Ben teşekkür ederim ...
Çok geçmiş olsun tekrar ...
arkadaşmı hani kim nerde?sen benim erkek arkadaşım diilmisin canım bu ne resmiyet?yoksa parmağım yok artık diyemi beni terkediyosun?

Çok geçmiş olsun esra vallahi daha yeni görüyorum konuyu, bende diyodum nerde bu kız kaç günden beri

Umarım bi an önce iyileşip aramıza geri dönersin o güzel konularınla

Tepkiler: vapur dumanı

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

arkadaşmı hani kim nerde?sen benim erkek arkadaşım diilmisin canım bu ne resmiyet?yoksa parmağım yok artık diyemi beni terkediyosun?

Oyyy oyyyy ... Parmağın yok diye seni terkeder miyim kuzum ...Kendi parmağımı veririm sana , kıyamam ya ...

Çok geçmiş olsun esra vallahi daha yeni görüyorum konuyu, bende diyodum nerde bu kız kaç günden beri

Umarım bi an önce iyileşip aramıza geri dönersin o güzel konularınla
bak yaa sen benim konularıma imayla kötümü dedin?ama olmazki yaralıyım ben bööle imaları yasakladı doktor

Tepkiler: y n s c n

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
bak yaa sen benim konularıma imayla kötümü dedin?ama olmazki yaralıyım ben bööle imaları yasakladı doktor

Senin sağ işaret parmağın gitti ... Nasıl yazarken zorlanmıyor musun canım ?

Yok kızım ya ne kötüsü, diyorum forumda bi hareket yok kimse bi konuya takılmıyo bi baktım sen yoksun Ondan diyorum yani beni bilirsin

Oyyy oyyyy ... Parmağın yok diye seni terkeder miyim kuzum ...Kendi parmağımı veririm sana , kıyamam ya ...

yaa deme ööle

----------Eklendi @ 16:32:45 ---------- Yazıldı @ 16:31:12 ----------

Senin sağ işaret parmağın gitti ... Nasıl yazarken zorlanmıyor musun canım ?
ya bezen o parmağımla yazmaya çalışıyorum baya canımı yakıyo.onun dışında geceleri ağrıyor o kadar

----------Eklendi @ 16:33:13 ---------- Yazıldı @ 16:32:45 ----------

Yok kızım ya ne kötüsü, diyorum forumda bi hareket yok kimse bi konuya takılmıyo bi baktım sen yoksun Ondan diyorum yani beni bilirsin
bilmem miiii

mstf_l

Üye
Gecmis olsun esra abla

Revengeful

Emekli Yönetici
adamı yakaladık yapman yeter indirelim

Oğuzhan

Üye
gecmis olsun cok sevilen birisin bak herkes gecmis olsun demis

Geçmiş Olsun.

teşekkür ederim aldım kabul ettim

Tepkiler: technoshark

Samsunspor

Emekli Yönetici
geçmiş oLsun , Allah şifaLar versin .

Praetor

Emekli Yönetici
Esra arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu ciddi konu daha da muhabbete sarmadan kapatıyoruz

Tepkiler: Burak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...