Espri anlayışından mahrum olan bazı arkadaşlardan ötürü silinmiştir. İyi forumlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Espri anlayışından mahrum olan bazı arkadaşlardan ötürü silinmiştir. İyi forumlar.

Hasan

Üye
sen misin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
o değil bence. yoksa cfwlerde nasıl telefonlara kalorifer modu eklensin yazardı :kop:

'h716043'

'h716043'

Üye
afiyet olsun

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
evet aykut kim bekliyoruz. Bu arada telefonu kalorifer yapma modu varmı ? her yerde soruyorum söylemiyolar :( :d:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi

furkan5800

furkan5800

Üye
yeter artık söylüyorum aykut benim :d:

beyler şaka ha sonra boşa ban yemiyim

Hasan

Üye
güzel olmuş aykut başarıların devamını dilerim :kop:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi

Kdr05

Kdr05

Üye
Bundan sonra Aykut un kim olduğu önemli değil. Tek temennim Aykut(her kimse tanımıyorum) un böyle saçma konular açmaması ve Aykut hakkında da konuların açılmaması :oke:

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi

'h716043'

'h716043'

Üye
:zuhaha::kop::hmmm:hih::ağlarım::naughty::d::hih::hmmm:kop::oke::islik:angry::sarıl::aha::off::op::nono::aman2:|-):yuru:P::pro::bilmm:megafon:(h):alkis:ah:horse::box:konus::sos:bann::bann::no::lac::gul::polis::dover::zong::turkiye::kop2::@o_O:oha::smartass::scooter::scooter::sinir:10numara::locked::dayak::disko::havai:

----------Eklendi @ 13:47:49 ---------- Yazıldı @ 13:43:49 ----------

koptum alem adamsın

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ne yapayım sıkıldım bu geldi aklıma da bazıları rahatsız oluyor demek ki. zannedersin kulağından tutup zorla konuya girdiriyoruz. kaldı ki bununla ilgili tek konu açtık

'h716043'

'h716043'

Üye
yoo kimse rahatsız değil benim herkesle aram iyidir bu yaşta olgun davranmak lazım

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sana demedim ki biliyorum senin alınmayacagini. Üstteki arkadaş rahatsız oluyormus aykut ismini görünce.

furkan5800

furkan5800

Üye
aslında keşke aykut geri gelse

Kdr05

Kdr05

Üye
Evet rahatsız oluyorum bu Aykut konularından. Ama benim rahatsız olmamdan sen neden rahatsız oldun anlamış değilim...

Hasan

Üye
şöyle düşünelim maxicep e yeni üye oldunuz ve herkes bi kişiyi konuşuyor siz onu tanımıyorsunuz siz olsaydınız aynı şeyleri derdiniz

Kdr05

Kdr05

Üye
Espri anlaşım da gayet iyidir dostum. Bundan bi şüphen olmasın. Tabi bu Aykut konularına espri diyorsan bişey diyemem. Saygı duyuyorum. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt