Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Espri anlayışından mahrum olan bazı arkadaşlardan ötürü silinmiştir. İyi forumlar.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Espri anlayışından mahrum olan bazı arkadaşlardan ötürü silinmiştir. İyi forumlar.
Hasan
Üye
sen misin
ogzhnoTr
Üye
o değil bence. yoksa cfwlerde nasıl telefonlara kalorifer modu eklensin yazardı
evet aykut kim bekliyoruz. Bu arada telefonu kalorifer yapma modu varmı ? her yerde soruyorum söylemiyolar
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
furkan5800
Üye
yeter artık söylüyorum aykut benim
beyler şaka ha sonra boşa ban yemiyim
Hasan
Üye
güzel olmuş aykut başarıların devamını dilerim
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Kdr05
Üye
Bundan sonra Aykut un kim olduğu önemli değil. Tek temennim Aykut(her kimse tanımıyorum) un böyle saçma konular açmaması ve Aykut hakkında da konuların açılmaması
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
ne yapayım sıkıldım bu geldi aklıma da bazıları rahatsız oluyor demek ki. zannedersin kulağından tutup zorla konuya girdiriyoruz. kaldı ki bununla ilgili tek konu açtık
'h716043'
Üye
yoo kimse rahatsız değil benim herkesle aram iyidir bu yaşta olgun davranmak lazım
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Sana demedim ki biliyorum senin alınmayacagini. Üstteki arkadaş rahatsız oluyormus aykut ismini görünce.
furkan5800
Üye
aslında keşke aykut geri gelse
Kdr05
Üye
Evet rahatsız oluyorum bu Aykut konularından. Ama benim rahatsız olmamdan sen neden rahatsız oldun anlamış değilim...
Hasan
Üye
şöyle düşünelim maxicep e yeni üye oldunuz ve herkes bi kişiyi konuşuyor siz onu tanımıyorsunuz siz olsaydınız aynı şeyleri derdiniz
Kdr05
Üye
Espri anlaşım da gayet iyidir dostum. Bundan bi şüphen olmasın. Tabi bu Aykut konularına espri diyorsan bişey diyemem. Saygı duyuyorum.