Eskiden gördüğüm esrarengiz silüetler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet gördüğünden korkuyor :oke: İnsanın psikolojisi bozulunca oluyor genelde :)

TheExplorer

Üye
1.Yenilen yemekten,
2.Yapılan aktiviteden,
3.Uykusuzluktan,

3-4 ay sonra olmuş ise demekki bu zaman içinde ki bir alışkanlığınızdan kaynaklanıyor.O silüetleri gördüğünüz günü hatırlayın,neler yaptınız vb.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hatırlamıyorum :P:

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
ilginç çok nadır banada arkamda brileri var gibi oluyo
benimde

----------Eklendi @ 08:56:15 ---------- Yazıldı @ 08:55:03 ----------

ben küçükken silüet görmezdim de kendimi korkutmayı çok severdim (nasıl bir manyaksam :ehe) yatınca sanki bıçaklı bir adam eğer hemen gözlerimi kapatmazsam beni öldürecek gibi düşünürdüm odama geldiğini ve gözümü kapalı görünce gittiğini hayal edip gidince gözümü açardım bu şekilde uyuya kalırdım bende :D
haha bende

TheExplorer

Üye
ben küçükken silüet görmezdim de kendimi korkutmayı çok severdim (nasıl bir manyaksam :ehe) yatınca sanki bıçaklı bir adam eğer hemen gözlerimi kapatmazsam beni öldürecek gibi düşünürdüm odama geldiğini ve gözümü kapalı görünce gittiğini hayal edip gidince gözümü açardım bu şekilde uyuya kalırdım bende :D

İşe adrenalin katıyor.:D

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
:d:

KayraBey

KayraBey

Üye
2 gün önce bana da oldu.Odanın içinde birşeyin varlığını hissediyordum ama korkudan gözümü açıp bakamıyordum.Yarı uykulu yarı uyanık gibi bir haldeydim.Çok tuhaf bir durumdu.İlk defa böyle birşey oldu.Cidden korktum yani...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sende mi :D

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
niye herkese oluyo yaa tırsmaya başladım sıra bende mi acaba??

Astrosman

Astrosman

Üye
Ilk önce psikoloji dersi işlemişsen görmüşsündür bazı cisimleri şekillerinde farkı bir şeye benzetmek örneğin uzaktaki taşı köpek sanmak gibi.. Ama şarj dolduran adam diyorsun yattığın yerde ekmek kırıntısı felan varsa ondan da kaynaklanır yattığın yeri bi temizlet derim .... Bu tür konular benim ilgi alanım.....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekmeği o zamanlar sadece mutfakta yerdik. Kırıntının çocuk odasında olması bile mümkün değil :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sadece o yıl olmuştu. Bir daha olmadı. Evden şüpheleniyorum. Kiralık evdi, çıktık, çıktıktan sonra bir daha görmedim böyle şeyler. Evde yatır olabilir :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt