Eskiden gördüğüm esrarengiz silüetler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eskiden gördüğüm esrarengiz silüetler!
Eskiden gördüğüm silüetleri size anlatmak istiyorum. Zamanında bir çözüm bulamamıştım...

İlkokul yıllarımdı. Bir gece birden uykum kaçmıştı. 2 katlı ranzada üstteydim. Gece lambasına yakındım yani, gece lambası ranzamızı yasladığımız duvardaydı. Gece lambası ayak tarafımda üstteydi. Uykum kaçtığı için yorganı aralayıp biraz etrafa bakmak istedim. Bir de ne göreyim! Bir adam, biraz gençti, tam hatırlamıyorum. Ayak tarafımdaki gece lambasına telefonunun şarjını takmaya çalışıyordu. Ayaklarımın üstüne bastığını hissetmiyordum. Demekki gerçekten bir insan değildi. Aniden beni ter bastı. Yorganımı üzerime çekip yatmaya çalıştım. Hem korkuyorum hem yatmaya çalışıyorum. Neyse, yatmıştım ve sabah kalktığımda aileme durumu anlattım.

İkinci silüeti ise bu gördüğüm zamandan bi 3-4 ay sonra gördüm. Bu sefer ranzaraları ayırmıştık. Bir ranza odanın sol yanında diğeri sağ yanındaydı. Yine aynı şekilde uykum kaçtı ve yine etrafıma bakmak istediğimde başka bir silüet gördüm. Dansöze benzer, arap benzeri giyinmiş bir kadın, iki elinde hançerle sallana sallana sanki üstüme geliyordu. Yine aynı şeyi yaptım, yorganımı üzerime çekip zorlada olsa yattım.

Son gördüğüm ise bir silüet değildi. Yine bir gece uyandım ve mont giymiş birini gördümü sandım. Yine yatmaya çalıştım ama olmadı. Bu sefer tüm dikkatimi toplayıp yataktan kalkıp bu montluya doğru gittim. Meğerki bu bir montmuş ve kardeşimin ranzasının üzerine asılmıştı. Çok rahatladım.

Sizce gördüğüm silüetler ne olabilir?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kurşun döktür :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Başka hurafe yok mu :D

mstf_l

mstf_l

Üye
bizim bir arkadaş ranzanın köşesinde asılı bornozu insan sanmıstı gece gece beni de uyandırmıştı :ehe

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben şöyle düşünüyorum; eğer ki ilk gördüklerimi insan sanmışsam, neden uyumaya çalıştığımda uyumayı başardım da, son gördüğüm montluda neden içimde korku oluşmadı ve ben dikkatimi toplayabilidm? :D

• Beğen
brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
gece uyandığında beynin tam anlamıyla fonksiyonlarını yerine getiremez.gördüğün selülitlerin beynin sana bir oyunu olduğunu (tıpkı rüya gibi) düşünüyorum.korkunç hikayeler okuduysan bu da selülitleri görmeni sağlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben küçükken silüet görmezdim de kendimi korkutmayı çok severdim (nasıl bir manyaksam :ehe) yatınca sanki bıçaklı bir adam eğer hemen gözlerimi kapatmazsam beni öldürecek gibi düşünürdüm odama geldiğini ve gözümü kapalı görünce gittiğini hayal edip gidince gözümü açardım bu şekilde uyuya kalırdım bende :D

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55, brknfdn_55 ve TheExplorer
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
gece uyandığında beynin tam anlamıyla fonksiyonlarını yerine getiremez.gördüğün selülitlerin beynin sana bir oyunu olduğunu (tıpkı rüya gibi) düşünüyorum.korkunç hikayeler okuduysan bu da selülitleri görmeni sağlayabilir.

Korkunç hiçbirşey izlemezdim zaten sevmezdim :ehe

ben küçükken silüet görmezdim de kendimi korkutmayı çok severdim (nasıl bir manyaksam :ehe) yatınca sanki bıçaklı bir adam eğer hemen gözlerimi kapatmazsam beni öldürecek gibi düşünürdüm odama geldiğini ve gözümü kapalı görünce gittiğini hayal edip gidince gözümü açardım bu şekilde uyuya kalırdım bende :D

Fantaziye bak ya :d:

• Beğen
Febris

Febris

Üye
ilginç çok nadır banada arkamda brileri var gibi oluyo

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55 ve brknfdn_55
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Gce lambasına şarj cıhazını takmak için ampulu söküp resimdeki aparati takmakılması lazım, gördüyün şeyde öyle bişey varmıydı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada bu olayların başıma geldiği evde daha bir çok kötü anım vardı. O evden çıkınca kötü olaylar bıçak gibi kesildi. O evde yatır mı vardı ne :ehe

Mert045

Mert045

Üye
:ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Çok ilginç
Bu halk dilinde karabasan mi demek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Karabasan değil. Karabasanda hareket edilemiyormuş. Ben hareket ediyordum ama korkudan yataktan çıkmayıp yatmaya çalışıyordum :ehe

orhnkya

orhnkya

Üye
vaybee

tempestshine

tempestshine

Üye
Aklıma direk karabasan geldi.Karabasan şapkalı ve paltolu olur.Ayrıca şişko bir insanmış gibi üstüne yatar ve hareket edemezsin.Bence bunlar bir hayal ürünü olabilir.Bazen bende odamın kapısında tuhaf insan gölgeleri görüyorum.:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Karabasan değil :megafon:

Ben çok rahattım ama korktuğum için hemen yatmaya çalışıyorum. Nefes alıp vermemde de bir sıkıntı yok :ehe

Senin gördüğün gölgeler evde geceleri dolaşan ailenden birileri olabilir :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ben bu yaşımdayım, buna rağmen böyle şeyler görür gibi olurum. Gece karanlığı cisimleri hep korkulu bir şeylere benzetmemize neden olur. Hele de evde siyah dekorlar dolap vs. hele hele de ayaklı bir askılık varsa... Yatağımın yanı başındakinin her seferinde bir askılık olduğunu bile bile yine de ondan korkarım:) Bazen öyle bir an gelir ki sanki birisi adımı çağırıyor,garip garip konuşmalar falan.. Tabi bunlar uyku ile uyanıklık hali gerçekleşir. Zihin boş oldu mu böyle şeyler insana doluşuyor. Ama o dönemler sinirliysem,canım bir şeye sıkkınsa, düşünmem gereken bir şeyler varsa aklıma bile gelmez böyle şeyler. Gecenin 3'ünde 4'ünde mahalleye caddeye çıkar köpek ulumalarıyla dolaşırım ; ama böyle şeyler beni korkutur. Ne de olsa insan görmediğinden korkuyor ; gördüğünden değil. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt