Eski fiyata 1 yerine 2 mbps internet (TTNET)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eski fiyata 1 yerine 2 mbps internet (TTNET)
Yeni internet paketiyle hem mevcut hem de yeni abonelerin yararlanmasını sağlayan TTNET, taahhütle eski fiyattan iki kat hız imkanı tanıyor.

Vergi indirimi sonrası abonelik ücretlerinde yaşanan kesintiyi farklı yollardan telafi etmeye çalışan TTNET, yeni bir kampanya ile karşımızda. Kampanya kapsamında, taahhütsüz 1 Mbps 4 GB paket kullanıcısı TTNET abonelerinin vergi indirimi öncesi fiyattan 24 ay taahhüt ile bir üst hıza geçmeleri sağlanıyor. Dolayısıyla taahhüt imzalamayı kabule den kullanıcılar 12 ay boyunca sadece 28,99 TL ödeyerek 2 Mbps hızından yararlanabiliyorlar. TTNET MÜZİK Gold Üyesi oluyor ve ayda 300 dakika WiFi kullanım dakikası kazanıyor. İkinci bir alternatif olarak da taahhütsüz mevcut aboneler, taahhüt vermeden 3 ay boyunca eski paketinin ÖİV indirimi öncesindeki ücreti olan 28,99 TL’yi ödüyor.

2 Mbps 4GB paketini seçen yeni TTNET müşterilerine ise kablolu modem seçeneği sunuluyor. Modem tercih etmeyen müşterilere 24 ay taahhüt imzalayarak ilk iki ay abonelik ücreti 13,41 TL olarak belirlenmiş. ve 22 ay boyunca paketin cari bedeli olan 32 TL ödüyor. Kablolu modem kampanyasında da 24 ay tahhüt ile ilk ay ücret 13,41 TL olarak ödenebiliyor. Kuşkusuz bir veya iki ay daha ekonomik bir bağlantı kullanmak için 24 ay tahhüt vermenin ne kadar mantıklı olduğu düşündürücü.

semizosman

Üye
şimdide ttnet daha dahada güzel bir ile imza atmış bulunmakta.artık 1 mbps fiyatına 8 mbps kullanacağız.gelsin videolar gitsin müzikler.yabadabaduuuu :):)
:megafon:

okyanus.06

Üye
ayrıca 8 mbps olmasına karşın fiyatıda sadece 29 tl teşekkürler ttnet

tamerarslan

tamerarslan

Üye
ne teşekkürü ya sürekli kullanıcılara indirim falan yok 1mbps sınırsız paketi 46tl ye kullanıyoruz hala... 2yılım dolsun ttnete tövbe...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hiç indirm yapmıyor ttnet sağolsun her ay kota aşıyor yindede almıyorlar sınırsız bizimkiler

postit

Üye
adamlar 8 kat hız diyo bunun karşılığı 2 tl fark diyo halen daha yaranamıyor. ama boşver ttnet aboneleri biz ttnetin kıymetini biliyoruz bu onlara yeterde artar bile

cagla karin

Üye
adamlar 8 kat hız diyo bunun karşılığı 2 tl fark diyo halen daha yaranamıyor. ama boşver ttnet aboneleri biz ttnetin kıymetini biliyoruz bu onlara yeterde artar bile

arkadaşım yok 8 mbite falan benim arkadaşım 8 mbite 'a geçmiş bir gün bile 8 mbite olfuğunu görmedim diyor bazen 5-6 akşamları 3 m bite bumudur verdikleri hizmet ?üstelik en fazla 15 gb indirebiliyosun bir de sınırsız diyolar utanmadan sen de gelmiş kıymetten bahsediyorsun :@

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben TTnet'i hiç sevmiyorum hizmet desen 0000000000000000000...

hamza416

hamza416

Üye
arkadaşlar ttnete bukadar kiymettar olmayın hizmet konusunda sonuncu ben 28.09.2009 itibarıyla ttneti kapattırdık oh be dedim dünya varmış uydunet daha iyi eğer gerçek hizmet ve gerçek internet isterseniz bi uydunete tur atın derim

salihbattal

Üye
sagol paylaşım için...

acati

acati

Üye
arkadaşlar ttnete bukadar kiymettar olmayın hizmet konusunda sonuncu ben 28.09.2009 itibarıyla ttneti kapattırdık oh be dedim dünya varmış uydunet daha iyi eğer gerçek hizmet ve gerçek internet isterseniz bi uydunete tur atın derim

Bundan 20 gün sonra nasıl kapattın ya? :kop:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

TTnet ten mi gönderdiler seni?Sıkıyorsa 15GB kotayıda kaldırsalar ya.Söyle bakalım ağa babalarına bu dünyada ettiklerinin karşılığını bulamazlar belki ama bunca kişinin ahı öbür tarafta mutlak çıkar.7/24 Yedikleri küfürde cabası :ehe

sezgin1444

sezgin1444

Üye
15 gb yi geç hızın 500 kb%s altına düşüyo ben 8 mb yapıp gta 4 indircektim şimdi benimki sınırlı 1 mb ama sn de 1 mb indiriyo ttnette her ay kota aştın diyo kazıklıyo ama bend 2 yıl sonra biriyef alan geçicem

Üst Alt