Eşinize Araba alırmısınız ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Eşinize Araba alırmısınız ??
Lafı uzatmadan eşinize araba alırmısınız ? Çoğu kişye göre bayanlar araba kullanamaz/beceremez diye araba almıyorlar. Peki siz eşinizr güvenip araba alırmısınız ? :D

Ben almazdım. 1 tane yeter onuda ben kullanırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

greenmile

greenmile

Üye
alirim sorun degil yeter ki ehliyeti olsun :}

evi de uzerine yaparim ayrilirsak ceketi alir giderim o oturur gerci kariyerli biriyle evlenecegim icin kimseye muhtac kalmaz :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
alirim sorun degil yeter ki ehliyeti olsun :}

evi de uzerine yaparim ayrilirsak ceketi alir giderim o oturur gerci kariyerli biriyle evlenecegim icin kimseye muhtac kalmaz :D

Hayret senin gibi düşüneni ilk defa görüyorum. Yetmezmiş gibi evide üzerine yaparsan iflasa gidersin haberin olsun. :D bari kredi kartı da verseydin :D

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241080' Alıntı:

Hayret senin gibi düşüneni ilk defa görüyorum. Yetmezmiş gibi evide üzerine yaparsan iflasa gidersin haberin olsun. :D bari kredi kartı da verseydin :D

sen ben olmaz ki bu islerde biz aileden boyle gorduk :D 2 evimiz var ikiside annemin uzerine araba babamin ama:ehe annem calismiyorda :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha o işler için yaş küçük ama helikopter bile alırım :)

SHS

SHS

Üye
isterse alırız birlikte

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

sen ben olmaz ki bu islerde biz aileden boyle gorduk :D 2 evimiz var ikiside annemin uzerine araba babamin ama:ehe annem calismiyorda :ehe

hangisi daha değerliyse o her zaman erkeğin olur. 2 evde fane değil :ehe böyle bir fıkra vardı ama :

Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : " Evi benim üzerime yap dedi !.. :ehe :ehe hala gülüyorum :D

----------Eklendi @ 01:14:26 ---------- Yazıldı @ 01:12:47 ----------

Yaw biraz tipik türk erkeği gibi düşünün :

Araba alırsam 2 güne hurdaya çıkar, beni iflasa sürükler ben almıyım en iyisi :ehe :ehe

----------Eklendi @ 01:16:31 ---------- Yazıldı @ 01:14:26 ----------

daha o işler için yaş küçük ama helikopter bile alırım :)

şimdiden tartışalım diyoruz. Ayrıca helikoptermi ? :D eşine çok güveniyorsun :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Önce Bi Kendime Alayım Sonra Onu Düşünürüz :D

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241115' Alıntı:

hangisi daha değerliyse o her zaman erkeğin olur. 2 evde fane değil :ehe böyle bir fıkra vardı ama :

Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : " Evi benim üzerime yap dedi !.. :ehe :ehe hala gülüyorum :D

Araba alırsam 2 güne hurdaya çıkar, beni iflasa sürükler ben almıyım en iyisi :ehe :ehe

ben kadinin geri planda tutulmasina karsiyim erkek her turlu kendine bakar ancak onemli olan kadini bir baskasina muhtac birakmamak.Dunya hali yarin neyin ne olacagi belli olmaz.Ben evi de arabayi da uzerine yaparim,sonucta yok o senin bu benim diye konusma olmaz,olursa onun adi evlilik olmaz.:D bir erkek olarak bu sekilde dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: 'Lorelai
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Önce Bi Kendime Alayım Sonra Onu Düşünürüz :D

Oda doğru :D daha ne olacağımız belli değil.

----------Eklendi @ 01:22:36 ---------- Yazıldı @ 01:19:56 ----------

ben kadinin geri planda tutulmasina karsiyim erkek her turlu kendine bakar ancak onemli olan kadini bir baskasina muhtac birakmamak.Dunya hali yarin neyin ne olacagi belli olmaz.Ben evi de arabayi da uzerine yaparim,sonucta yok o senin bu benim diye konusma olmaz,olursa onun adi evlilik olmaz.:D bir erkek olarak bu sekilde dusunuyorum

Katılıyorum. O senin bu senin diyeceksek ne gereği var. Karşılıklı artistliğin lüzumu yok :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241115' Alıntı:

----------Eklendi @ 01:16:31 ---------- Yazıldı @ 01:14:26 ----------

şimdiden tartışalım diyoruz. Ayrıca helikoptermi ? :D eşine çok güveniyorsun :D

eşim olduysa güvenmişimdir zaten :)

greenmile

greenmile

Üye
Mobilim de bakamiyorum avatar bayan izlenimi uyandirdi bende :D erkek misiniz bayan mi? :)

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241195' Alıntı:

Erkek ya :D kız avatarları seviyorum :ehe

Hee su mesele :D nickinde sekilli falan olunca dedim kim bu hatun :ehe

saka yapiyorm tabiki :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hersey ortak olcakkı zaten lafı olmaz :)

greenmile

greenmile

Üye
bi yasa cikti ama evlendikten sonra aldiginda otomatik ortak oluyo yani ben bu sekilde biliyorum.

greenmile

greenmile

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4241235' Alıntı:

:D ilk defa duyuyorum.

Dogru olmayabilir ama bi ara isitmistm :D nerden geldi boyle bi konu acmak :ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Dogru olmayabilir ama bi ara isitmistm :D nerden geldi boyle bi konu acmak :ehe

Burası türkiye malum :ehe Ve Türkiyede bilinen bir şey daha var : Eşinize araba almak/kullandırmak. Hatta haberlerdede çıkmıştı %60'ı olması lazım araba almam vede kullandırmam diyordu :ehe Ordan esinlenerek maxicep üyelerinin de bir yorumlarını alayım dedim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt