alirim sorun degil yeter ki ehliyeti olsun :}
evi de uzerine yaparim ayrilirsak ceketi alir giderim o oturur gerci kariyerli biriyle evlenecegim icin kimseye muhtac kalmaz![]()
bari kredi kartı da verseydin 
ƒℓα[χ]ℓу;4241080' Alıntı:
Hayret senin gibi düşüneni ilk defa görüyorum. Yetmezmiş gibi evide üzerine yaparsan iflasa gidersin haberin olsun.bari kredi kartı da verseydin
![]()
2 evimiz var ikiside annemin uzerine araba babamin ama
annem calismiyorda 
sen ben olmaz ki bu islerde biz aileden boyle gorduk2 evimiz var ikiside annemin uzerine araba babamin ama
annem calismiyorda
![]()
böyle bir fıkra vardı ama :
hala gülüyorum 

daha o işler için yaş küçük ama helikopter bile alırım![]()
eşine çok güveniyorsun 
ƒℓα[χ]ℓу;4241115' Alıntı:
hangisi daha değerliyse o her zaman erkeğin olur. 2 evde fane değilböyle bir fıkra vardı ama :
Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : " Evi benim üzerime yap dedi !..![]()
hala gülüyorum
----------Eklendi @ 01:14:26 ---------- Yazıldı @ 01:12:47 ----------
Yaw biraz tipik türk erkeği gibi düşünün :
Araba alırsam 2 güne hurdaya çıkar, beni iflasa sürükler ben almıyım en iyisi![]()
![]()
bir erkek olarak bu sekilde dusunuyorumÖnce Bi Kendime Alayım Sonra Onu Düşünürüz![]()
daha ne olacağımız belli değil.
ben kadinin geri planda tutulmasina karsiyim erkek her turlu kendine bakar ancak onemli olan kadini bir baskasina muhtac birakmamak.Dunya hali yarin neyin ne olacagi belli olmaz.Ben evi de arabayi da uzerine yaparim,sonucta yok o senin bu benim diye konusma olmaz,olursa onun adi evlilik olmaz.bir erkek olarak bu sekilde dusunuyorum

ƒℓα[χ]ℓу;4241115' Alıntı:
hangisi daha değerliyse o her zaman erkeğin olur. 2 evde fane değilböyle bir fıkra vardı ama :
Karısını öldürüp yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : " Evi benim üzerime yap dedi !..![]()
hala gülüyorum
----------Eklendi @ 01:14:26 ---------- Yazıldı @ 01:12:47 ----------
Yaw biraz tipik türk erkeği gibi düşünün :
Araba alırsam 2 güne hurdaya çıkar, beni iflasa sürükler ben almıyım en iyisi![]()
----------Eklendi @ 01:16:31 ---------- Yazıldı @ 01:14:26 ----------
şimdiden tartışalım diyoruz. Ayrıca helikoptermi ?eşine çok güveniyorsun
![]()

Mobilim de bakamiyorum avatar bayan izlenimi uyandirdi bendeerkek misiniz bayan mi?
![]()
kız avatarları seviyorum 
ƒℓα[χ]ℓу;4241195' Alıntı:
Erkek yakız avatarları seviyorum
![]()
nickinde sekilli falan olunca dedim kim bu hatun 

Hee su meselenickinde sekilli falan olunca dedim kim bu hatun
saka yapiyorm tabiki![]()

hersey ortak olcakkı zaten lafı olmaz![]()

bi yasa cikti ama evlendikten sonra aldiginda otomatik ortak oluyo yani ben bu sekilde biliyorum.
ilk defa duyuyorum.ƒℓα[χ]ℓу;4241235' Alıntı:
ilk defa duyuyorum.
nerden geldi boyle bi konu acmak 
Dogru olmayabilir ama bi ara isitmistmnerden geldi boyle bi konu acmak
![]()
Ve Türkiyede bilinen bir şey daha var : Eşinize araba almak/kullandırmak. Hatta haberlerdede çıkmıştı %60'ı olması lazım araba almam vede kullandırmam diyordu
Ordan esinlenerek maxicep üyelerinin de bir yorumlarını alayım dedim.