Eşinin Cenazesi İçin Direğe Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Eşinin Cenazesi İçin Direğe Çıktı


Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde vefat eden eşinin cenazesinin kayınpederi tarafından kendi köyüne götürülmesine kızan acılı koca, cenazeyi yaşadığı beldeye defnettirmek için baz istasyonu direğine çıktı.


Olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Kahyalar beldesindeki evinde ölü bulunan eşi Aysel A.'in (25) babası Haydar Karataş, kızını kendi köyü olan Ilıca köyüne defnetmek istedi. Sabah saatlerinde okunan sela ile eşinin Ilıca köyüne defnedileceğini öğrenen Hasan A. (25), Beyobası köyü Kireçlik mevkiinde bulunan bir GSM operatörüne ait baz istasyonu direğine çıktı.


Yaklaşık 40 metre yüksekliğe çıkan Hasan A, eşini yaşadığı Kahyalar beldesine defnetmek istediğini, kayınpederinin kendisine haber vermeden eşinin cenazesini köyüne defnetmek istediğini, bu nedenle intihar edeceğini söyledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve ambulans geldi. Jandarmanın olay yerine gelmesi üzerine Hasan A. ile pazarlık başladı.


Hasan A.'in dayısının oğlu Nuri Demir, akrabasını ikna için çok uğraştıklarını ancak Hasan'ın kendilerini dinlemeyerek koşmaya başladığını anlatarak, "Karısı için okunan selayı duyduktan sonra kendisini durduramadık. Koşmaya başladı. Yakalamaya çalıştık ama durduramadık. Geldi bu direğe çıktı. İsteği eşinin Kahyalar beldesine defnedilmesi" dedi.


JANDARMA KAYINPEDERLE GÖRÜŞTÜ


Hasan A ile cep telefonuyla görüşen jandarma komutanı direkten indirmek için uzun süre dil döktü. Hasan A.'in "Karımı Kahyalar'a gömmek istiyorum. Selasını düzeltip okusunlar" demesi üzerine jandarma komutanı, Hasan A'in kayınpederi Haydar Karataş'ı aradı. Damadının direğe çıktığını ve eşinin Kahyalar'a gömülmemesi halinde kendisini öldüreceğini söyleyen jandarma komutanı, Haydar Karataş'ı cenazenin Kahyalar'a defnedilmesi konusunda ikna etti. Jandarma komutanı Hasan A., kayınpederinin ikna olduğunu söyledi ancak Hasan A, bunu kayınpederinin ağzından duymak istediğini söyledi. Bunun üzerine kayınpeder Karataş, olay yerine çağırıldı. Direğin bulunduğu tepeye güçlükle çıkan Karataş, damadına isteğini kabul ettiğini söyledi. İkna olan Hasan A., bunun üzerine direkten indi.


BANA HABER VERMEDİLER


Dört yaşında bir oğlu olan Hasan A., eşinin cenazesini kendine sorulmadan köye defnedilmek istendiğini söyleyerek ağladı. Damadının hareketine kızan Karataş, "Bizi rezil ettin. İyi bir şey yaptığını mı zannediyorsun?" deyince Hasan A. kızıp gitmek istedi. Çevredekilerin uyarısı üzerine Karataş, sitem etmekten vazgeçti. İkna edilen Hasan A., sakinleştirilerek evine gönderildi.


EVİNDE ÖLÜ BULUNDU


Hasan A'in yedi aylık hamile eşi Aysel A.(25), evinde ölü bulundu. Görümcesinin cansız bedenini bulduğu Aysel A.'in bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Aysel A'in kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için cenaze Antalya Adli Tıp morguna gönderilmişti.
 


Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Enteresan bir durum..
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
fk555897

fk555897

Üye
Bencede enteresan
 

Benzer Konular



Üst Alt