Eşime Sevgililer gününde sürpriz yapmak istiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Eşime Sevgililer gününde sürpriz yapmak istiyorum!
Konu başlığından da anlayacağınız gibi sürpriz yapmak istiyorum, bunu 14 Şubat sevgililer gününe denk getirmeye çalışıyorum açıkçası :)

İlk çıktığımız fotoğrafımızı güzel bir tablo haline getirmek istiyorum hani şu sokaklarda elleriyle gezen cinslerden değil ama .. üç katman halinde yapılan cinslerinden. Görmüşünüzdür muhakkak

Örn :

Buna benzer, ama bizim fotoğrafımız olacak.. bildiğiniz ve tavsiye edeceğiniz yer var mı?

william75

william75

Üye
puzzle olarak yaptırmayı düşünür müsün?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
puzzle mi. :S Aslında oda olur.. Fakat onu kim yapacak :D yapılmış puzzle olarak gelecek ise neden olmasın :D

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
yapılmış olarak geldikten sonra ne önemi kalır?

Onu bulmak zor olur ya.. Birde büyük bir şey yaptıracağım için :S 1000 parça olsa kolay biter ama benim istediğim tablo boyutuna bakıldığında en az 3000 - 5000 parça olur :S onu yapmakta bizim bir ömrümüzü alır :D

william75

william75

Üye
Onu bulmak zor olur ya.. Birde büyük bir şey yaptıracağım için :S 1000 parça olsa kolay biter ama benim istediğim tablo boyutuna bakıldığında en az 3000 - 5000 parça olur :S onu yapmakta bizim bir ömrümüzü alır :D

tablonun büyük olması parçaların çok olacağı anlamına gelmez. siz ne kadar parça istiyorsanız o kadar olur. 100 parça isterseniz parçalar büyük olur.. 2000 parça olur derseniz parça boyutu küçük olur.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
tablonun büyük olması parçaların çok olacağı anlamına gelmez. siz ne kadar parça istiyorsanız o kadar olur. 100 parça isterseniz parçalar büyük olur.. 2000 parça olur derseniz parça boyutu küçük olur.

Aklıma yatmaya başladı ama 100 parçalık almak tuhaf olur ama ? dimi.

Ocean258

Ocean258

Üye
Güzel fikir, fotoğrafı gönderip tablo olarak yada puzzle olarak hangisini istersen sana gönderecek internet siteleri var.

william75

william75

Üye

Samet.25

Buyuk az parcali puzzle cok hos durur yapilan yeri bulun orneklerine bakin bi zaten yapili olarak geliyo size isterseniz bozup yapiyosuniz isterseniz jelatinini bile acmassiniz .f

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Güzel fikir, fotoğrafı gönderip tablo olarak yada puzzle olarak hangisini istersen sana gönderecek internet siteleri var.

yo neden olsun ki? daha çok parçalılar daha çok belli olur bence.
Ocean258' in dediği gibi birçok site var.

Buyuk az parcali puzzle cok hos durur yapilan yeri bulun orneklerine bakin bi zaten yapili olarak geliyo size isterseniz bozup yapiyosuniz isterseniz jelatinini bile acmassiniz .f

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim ama ben daha önce bu tür siteleri kullanmadım, ilk defa kullanacağım için kaliteli vede güzel neresi yapıyor bilmiyorum :) Bilgisi olan arkadaşlar paylaşır ise sevinirim..

Düşünsenize o kadar para vereceğim ürün elime bir geçecek.. kalitesiz berbat ötesi birşey.. Yazık günah parama yanmayı geçtim o güzel günde sinirlerimizin zıplatılması bize yeter... :)

Bilmem anlatabildim mi :)

Tamam puzzle olsun ama benim aklım tabloda :(

Ocean258

Ocean258

Üye
Puzzle yapıyorlarmı bilmiyorum ama tablo olarak istersen iyitablo diye bir site var. Güvenilir bir site paypaldan tüm türk bankalarına kadar destek veriyorlar.Tablonu adım adım kendin yapıyorsun ve adresine gönderiyorlar inceleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: william75 ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Puzzle yapıyorlarmı bilmiyorum ama tablo olarak istersen iyitablo diye bir site var. Güvenilir bir site paypaldan tüm türk bankalarına kadar destek veriyorlar.Tablonu adım adım kendin yapıyorsun ve adresine gönderiyorlar inceleyebilirsin.

Adı gibi kendisi de iyidir umarım :) bir bakayım ben

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Kiz Arkadasima 15 Dakikalik Bir Video Hazirlamistim .. Hayran Kalmisti ..
Hatta Gecen Seneden Bu Yane Sohbet Konumuz Olur .. =]

william75

william75

Üye

bende inceledim.. tuvale basıldıktan sonra acaba kabartma yapılabiliyor mu?

mmt1458

Üye
birader biraz adam bul tek tek seni seviyorum yazdır eşinin arkadaşlarını seninkilerini topla parti yapın aklıma hemen bu geldi :)
sonra başlayın :halay3: :halay3: :halay3:

ümran

Üye
keşke bizimde hediye alcak bi sevgilimiz olsa :(

52asi52

Üye
Bende şöyle fikir veriyim apartmanda oturuyorsanız evinizin önüne kadar gül döktürüp sevgi yuvasına gider diye yazıda yazdırabılırsin yada aşk yuvası o isim sana kalmış
Yada bi tv kanalına kendi videonu çekerek yollayıp 14 şubatta yayınlamalarını isteyebilirsin
Videonda aşkını haykır eskilerden güzel anılarınızı anımsatacak birşeylerde söyleyebilirsin

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
oo cok guzel bi tablo biliyorum boylee puzzleyi gectim.cok super duruyor.ama pcm bozuk suan mobil atamam bulup.bikac gune pcm gelirse yazarim istersen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt