Sevgililer Gününde Nereye Gidilir Öneriler 2014

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sevgililer Gününde Nereye Gidilir Öneriler 2014
Sevgililer gününe çok az bir zaman kaldı.Sizde Sevgililer gününde nereye gitsem diye kara kara düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmek adına bir kaç öneri sunmak istiyoruz sizlere.. Sevgilinizle nereye gideceksiniz 14 Şubat Sevgililer gününü nerede geçireceksiniz şimdiden bunların pilanını yapsanız iyi olacak gecikmeden bir organizasyon yapmalısınız...

Sevgililer gününde dilerseniz şık bir otelde düzenlenen Sevgililer gününe özel bir gece ye katılabilirsiniz.Sevgililer Günü'ne sayılı günler kaldı. Eğer hala bir program yapmadıysanız, işte mekan önerilerimiz.İster şık bir otelde, isterseniz romantik bir restoranda ya da gece kulubünde müzikle dopdolu eğlence dolu bir gece tercih size kalmış..

Tuğra Restaurant & Lounge’da Gitmek isterseniz işte Rezervasyon numarası: 0212 236 73 33

Marriott Hotel Asia İstanbul'da size ve sevgilinize çok özel hediyeler sunuyor.Orange Southern Mediterranean Grill’ in sıcak atmosferi size aşk şarkılarıyla bezenmiş romantik saatler yaşatmayı düşünüyor.

Enfes bir akşam yemeğinin ardından konaklamak isteyen misafirlerimiz, Deluxe odada çikolata fondü ve köpüklü şarap eşliğinde unutulmaz bir gece geçirebilirler. Romantik Çiftler Lokumu’ ile kendinizi özel hissedeceksiniz.

Sevgilinizle beraber akşam yemeği, kahvaltı ve konaklama keyfi Çiftler için süitte 2 kişilik Palestra Özel Masajı, Jakuzide mango keyfi ve sürpriz ikramlar ..


İstanbul’da Divan Pub’ta veya oda servisiyle sevgililere özel kahvaltı. Deluxe odalarda konaklama şansı, Divan şefleri tarafından hazırlanan kalp şeklinde pastayla hoşgeldiniz diyecek...

Romantizm ve eğlenceyi bir arada sunan The Marmara Pera, Sevgililer Gününe özel ‘Bu akşam ne istediğinizi biliyoruz’ konaklama paketini hazırladı.
 


Üst Alt