ELFSER25 Üye selam program yüklendi ama activate istiyor onuniçinde kullanıcı ismi şifre e-mail istiyor. yazıyorum bağlantı yapmıyor?
selam program yüklendi ama activate istiyor onuniçinde kullanıcı ismi şifre e-mail istiyor. yazıyorum bağlantı yapmıyor?
ONUR_345241 Üye N79 telefonum var.Kullanıcı adı ve buldum bir siteden ama altında birde e-mail istiyor e-mailide yazmak zorundamıyım
N79 telefonum var.Kullanıcı adı ve buldum bir siteden ama altında birde e-mail istiyor e-mailide yazmak zorundamıyım
eerdem79 Üye fbforever' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eywallah birader; Yanık yanık arıyordum ben de... 1 aylık ama olsun... Onu 1 ay sonra düşüneceğiz artık ))
fbforever' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eywallah birader; Yanık yanık arıyordum ben de... 1 aylık ama olsun... Onu 1 ay sonra düşüneceğiz artık ))
ONUR_345241 Üye Sınırsız yapamadım.1 Aylık için e-mail adresi istiyordu ve 2-3 hafta önce e-mail adresimi verdim hala cevap gelmedi bunlar dalgamı geçiyor !!
Sınırsız yapamadım.1 Aylık için e-mail adresi istiyordu ve 2-3 hafta önce e-mail adresimi verdim hala cevap gelmedi bunlar dalgamı geçiyor !!
ASİLER Üye kardeş bu virüs proğramı n95 te active etmiyor server hatası veriyor n95 ile vlan ile bilgisayara bağlandım olmadı
kardeş bu virüs proğramı n95 te active etmiyor server hatası veriyor n95 ile vlan ile bilgisayara bağlandım olmadı
cetin_5939@hotm Üye Arkadaşlar toshiba gd 710 cep telefonunun navigasyon özelliğini nasıl çalıştırabilirim.bununla alakalı bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi.
Arkadaşlar toshiba gd 710 cep telefonunun navigasyon özelliğini nasıl çalıştırabilirim.bununla alakalı bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi.
caner1486 Üye tlf n 73 1. tlf hackli 2.kurulum hatasız gerçekleştirildi 3.yuklendikden snra reset atıldı sonuç=çalışmıyor hata=menü:bu program desteklenmiyor
tlf n 73 1. tlf hackli 2.kurulum hatasız gerçekleştirildi 3.yuklendikden snra reset atıldı sonuç=çalışmıyor hata=menü:bu program desteklenmiyor
Adilx05 Üye oziklc' Alıntı: dostum n70 e yüklenmiyor dosya bozuk diyo saygılar... Genişletmek için tıkla ... Zaten s60 Rd3 İçin...
oziklc' Alıntı: dostum n70 e yüklenmiyor dosya bozuk diyo saygılar... Genişletmek için tıkla ... Zaten s60 Rd3 İçin...