Metalurji Üye slm paylaşım çok güzel N79 a kurdum ancak activate istiyor ve yapmadan da çalışmıyor bunu nerden yapabiliriz? Şimdiden teşekkürler....
slm paylaşım çok güzel N79 a kurdum ancak activate istiyor ve yapmadan da çalışmıyor bunu nerden yapabiliriz? Şimdiden teşekkürler....
Emir Üye Konu Sahibi Metalurji' Alıntı: slm paylaşım çok güzel N79 a kurdum ancak activate istiyor ve yapmadan da çalışmıyor bunu nerden yapabiliriz? Şimdiden teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... kardeşim herhangi bilgisayar uyumlu nod 32 nin active kodunu bul ve ona yaz bu kadar eger bulamassan gene buraya yaz mesajları okursan arkadaşımızın biri yapmış ve bendede sorunsuz çalışıyor
Metalurji' Alıntı: slm paylaşım çok güzel N79 a kurdum ancak activate istiyor ve yapmadan da çalışmıyor bunu nerden yapabiliriz? Şimdiden teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... kardeşim herhangi bilgisayar uyumlu nod 32 nin active kodunu bul ve ona yaz bu kadar eger bulamassan gene buraya yaz mesajları okursan arkadaşımızın biri yapmış ve bendede sorunsuz çalışıyor
medetu Üye eemir kardeşim çok teşekkür ederiz bu paylaşım için. acaba rica etsek bunun aktivasyonu için de bir kolaylık gösterebilir misin?
eemir kardeşim çok teşekkür ederiz bu paylaşım için. acaba rica etsek bunun aktivasyonu için de bir kolaylık gösterebilir misin?
Emir Üye Konu Sahibi medetu' Alıntı: eemir kardeşim çok teşekkür ederiz bu paylaşım için. acaba rica etsek bunun aktivasyonu için de bir kolaylık gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim icabına bakıcam
medetu' Alıntı: eemir kardeşim çok teşekkür ederiz bu paylaşım için. acaba rica etsek bunun aktivasyonu için de bir kolaylık gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim icabına bakıcam
Emir Üye Konu Sahibi wXv' Alıntı: guzel paylasim peki bu ucretlimi yoksa free mi ? Genişletmek için tıkla ... ücretsiz
Emir Üye Konu Sahibi cep7610' Alıntı: 7610 da olurmu Genişletmek için tıkla ... Malesef Kardeşim OLmaz :S