"Ersan'ı bütün sezon kadroda tutmak istiyoruz"

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Ersan'ı bütün sezon kadroda tutmak istiyoruz"
Anadolu Efes, NBA'den transfer ettiği Türk oyuncu Ersan İlyasova'yı bütün sezon kadroda tutmak için temaslarını sürdürüyor.

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon için oldukça iddialı bir kadro kuran Anadolu Efes, NBA'den transfer ettiği Türk oyuncu Ersan İlyasova'yı bütün sezon kadroda tutmak için temaslarını sürdürüyor.
NBA'de yaşanan lokavtın ardından yıldız oyuncuyu renklerine bağlayan Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, milli basketbolcu ile bütün sezon için anlaştıklarını, ancak lokavtın bitmesi halinde FIBA-NBA anlaşması doğrultusunda yıldız oyuncunun kulübü Milwaukee Bucks'a dönmek zorunda olduğunu dile getirdi.
Özerhun,yaptığı açıklamada A Milli Takım'ın 2011 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları sırasında uzun süreli sakatlanan Kerem Gönlüm'ün yokluğunda bir boşluk yaşadıklarını, bu nedenle bu oyuncunun pozisyonu için oyuncu arayışlarına girdiklerini ve Ersan İlyasova'yı kadroya dahil ederek bu sıkıntıyı giderdiklerini dile getirdi.Ersan'ın şu an için bütün sezon kadroda yer alacağını kaydeden genel menajer Özerhun, ''Lokavt biterse FIBA-NBA anlaşması doğrultusunda Ersan kulübüne dönmek zorunda. Ancak Ersan dönmek istemiyor. Biz de belki bu süreçte kulübüyle yoğun görüşmelerde bulanarak burada daha da uzun zaman için burada kalmasını sağlarız'' dedi.
HİDAYET'İN TRANSFERİ ZOR GÖZÜKÜYOR
Bu sezon için Ersan İlyasova'nın yanı sıra Tarence Kinsey, Esteban Batista, Sasha Vujacic, Ermal Kurtoğlu, Stanko Barac, Doğuş Balbay ve Dusko Savanovic'i alarak kadrosunu daha da güçlendiren Anadolu Efes'te Hidayet Türkoğlu'nun transferi zor gözüküyor.Adı Anadolu Efes ile anılan Hidayet'in özellikle Ersan'ı transfer sonrası eski takımına transfer olma ihtimali düşük olarak değerlendirildi. Genel menajer Özerhun, kendi altyapılarından yetişen ve NBA'de başarılı sezonlar geçiren Hidayet'in sevdikleri ve saygı duydukları bir oyuncu olduğunu ifade ederek, ''Sonuçta lokavt bittikten sonra NBA ile anlaşması olan oyuncular takımlarına geri dönmek zorunda. Hidayet altyapımızdan yetişen, sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz bir oyuncu. Ancak lokavtın bitmesinin ardından iki NBA oyuncusunun gitme olasılığını kaldıramayacağımız için Hidayet'in transferi zor gözüküyor'' dedi.

Engin Özerhun ayrıca, oyun kurucu pozisyonu için transfer arayışlarının sürdüğünü sözlerine ekledi.
 


India

India

Üye
lokavt bitince efeste kalacağını sanmam
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
475
-India-
Akıncı
Cevap
1
Görüntüleme
307
Baskentliia
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
488
scarface006


Üst Alt