Vasileiadis Efes'te!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Vasileiadis Efes'te!
[h=2]Anadolu Efes, İspanya'nın Bizkaia Bilbao takımında forma giyen Kostas Vasileiadis'i renklerine bağladı. 29 yaşında ve 2 metre boyundaki Yunan oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.[/h]

Beko Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes, Yunan basketbolcu Kostas Vasileiadis'i kadrosuna kattı.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon İspanya'nın Bizkaia Bilbao takımında forma giyen 29 yaşındaki Yunan oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Yunanistan'ın PAOK takımında basketbola başlayan 2 metre boyundaki Vasileiadis, sırasıyla İspanya'da Malaga, ülkesinde Olympiakos, PAOK, İtalya'da Montegranaro ve İspanya'da Xacobeo Obradoiro ile Bizkaia Bilbao formaları giydi. Forvet mevkisinde oynayan Yunan basketbolcu geçen sezon İspanya Ligi'ni 31 karşılaşmada ortalama 28,5 dakika süre alarak 13,8 sayı, 3,2 ribaunt, 1,8 asist ve 1 top çalma ortalamalarıyla tamamladı.

Bizkaia Bilbao takımının geçen sezon ULEB Avrupa Kupası'na final oynamasında başrol oynayan Yunan basketbolcu, bu kupada da 14,5 sayı, 3,3 ribaunt, 1,4 asist ve 1,1 top çalma ortalamalarıyla mücadele etti.

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Vasileiadis'in uzun zamandır takip ettikleri bir isim olduğunu belirterek, "Avrupa basketbolunu iyi bilen ve takımımıza kısa zamanda uyum sağlayacağına inandığımız ve taşın altına elini koyabilecek karakterde bir oyuncu transfer ettik. Vasileiadis'in takımımıza büyük faydalar sağlayacağına eminim" ifadelerini kullandı.
 
Baskentliia

Baskentliia

Üye
Takıma yararlı olacaktır umarım
 


Üst Alt