Ersan İlyasova Anadolu Efes'te

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ersan İlyasova Anadolu Efes'te


Anadolu Efes'in yıldız transferleri devam ediyor. Daha önce Sasha Vujaçiç'i renklerine bağlayan lacivert-beyazlı kulüp, milli basketbolcu Ersan İlyasova ve Avustralyalı Patrick Mills'i de kadrosuna kattı.

THY Euroleague'de final four'u hedefleyen Anadolu Efes, milli basketbolcu Ersan İlyasova ile NBA'deki lokavt bitene kadar sözleşme imzaladı.
Bu transfer için İspanyol ekibi Barcelona ile çekişen Efes, Ersan için daha erken davrandı ve milli yıldızı renklerine bağlamayı başardı.
ÖZERHUN: ERSAN LOKAVT BİTENE KADAR BİZİMLE
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Ersan'ın NBA'deki lokavt süresince lacivert-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.
Ersan'ın sözleşmesi olduğu için lokavt bittiği an takımına döneceğini vurgulayan Özerhun, ''Ersan ile NBA'de lokavt bittiği an gitmek koşuluyla 1 yıllık anlaşma yaptık. Lokavt devam ederse sezon sonuna kadar Ersan bizimle olacak'' diye konuştu.
Engin Özerhun, NBA takımlarından Portland Trail Blazers'ın forması giyen Avustralya Milli Takımı'nın oyun kurucusu Patrick Mills ile de görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.
EFES AVUSTRALYALI PATRICK MILLS İLE DE ANLAŞTI
Anadolu Efes, oyun kurucusunu da buldu. Uzun süredir Marcelinho Huertas ile görüşmelerini sürdüren lacivert-beyazlı kulüp, gelen olumsuz yanıtın ardından Avustralyalı Patrick Mills ile anlaştı.
2009 NBA Draftı'nda ikinci tur 55. sıradan seçilen Mills, NBA'de Portland Trail Blazers forması giyiyordu. Geçen sezon 64 maçta forma giyen 22 yaşındaki basketbolcu, 5.5 sayı ortalamasıyla mücadele etti.
1.83 boyundaki Mills, 18 yaşından bu yana Avustralya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Türkiye'de düzenlenen 2010 Dünya Şampiyonası'nda sahneye çıkan Mills, 13.8 sayı ve 4.2 asist ortalamaları tutturmasına karşın Avustralya'nın ikinci turda elenmesine engel olamamıştı.
Anadolu Efes transferi, Mills'in kariyerindeki ilk Avrupa macerası olacak.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun.
Ama Şu lockout bitse de geri dönseler :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bekliyoruz işte
 
India

India

Üye
iyi transfer :oke:
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şu Âna kadar TBL'de 15 maçta 58 sayı atmıştı.

Şimdi 3 maçta 60 sayıyı bulur diye düşünüyorum.
Inşallah yanıltmaz Beni :D
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adamlar kalıcı değil ki...
Gelseler ne olur ?
 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
1
Görüntüleme
307
Baskentliia
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
438
Akıncı


Üst Alt