erolu seviyoruz:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

researcher

Üye
sole bisi yazsam konu cıksa falan...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
şimdidide zibidi gözdeye iftira atıyor
döner bıçaklarıyla hanibılı andıran zzibidi erkek haliyle bir bayanın üstüne bıçağı sallaya sallaya geliyor
novalic cüneyt arkın edasıyla polis arabasından süratle inip dağılın ulen diyerek gözdenin önüne kendini siper ediyor dağılan mısırlar ise çocuklara kalıyor.

gözde novalicin kendini feda etmesine dayanamayıp elinden tuttuğu gibi olay mahalinden uzaklaştırıyor

bu arada ayılan erolda zzibidinin cellat grubuna katılıp üstümüze yürümeye devam ediyolar
ama kahraman türk polisi herzmanki gibi suçluları enseliyor:ehe

greenmile

greenmile

Üye
erolu seviyoruz gerçi yeni tanıdım ama seviyoruz işte :D

researcher

Üye
reklamlar...

reklamlardan sonra devam edecek...

zibidi39

zibidi39

Üye
zıbıdı ve erol ıkılısı polıslerı atlatıp el ele kacan gosde ve novelicsi arıyor amerıkan baskanı dahıl herkesı dewreye sokun gosde kactı dıye yardım cagrıalrı yapıyor.zibidi ısraıl gızlı orgutu mossad ve amerıka teskılatı cıa ve fbı dan olan arkadaslrından yardım ıstıyor ve bır kosede kıstırıyorlar gosdeyı zibidi eraola gosdeyı oldurup parcalayalım ve bavula koyalım dıyor erolda zıbıdıye kanka sımdı aksam aksam su degersız ceset ıcın bavul parası verdırme bıze dıyor :D:D

researcher

Üye
peki erolu niye sevmiyorlar...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
:kop:
zzibidi terler içinde uyanarak tanrım çok şükürki rüyaymış deyip mutfaktan soğuk bir su alıp içiyor.

o sırada içeri giren erola hey dostum senin tek sorunun o koca..... kafandan büyük olması diye çıkışıyor:D

erol herzmanki gibi sarhoş olduğundan elindeki rakı şişesini zibidinin kafasına geçiriyor.

zibidi son nefesini verirken döünüşüm muhteşem olacak diye tıslıyor:ehe:ehe

researcher

Üye
kimse sevmiyor diye erol intahar mı etmis...?

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
yok erolun hayatı polisiye filmlere dondu

yoksa erol seviliyor

erolu sevmeyen olsün:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
zibidi oldugu gunden ıtıbaren her gece berlının ruyasına gırıyor artık ek basına yatamaz olan berlın annesı ıle uyumaya baslıyor bu ıse cok sınırlenen babası berlını yataga baglayıp oonu dovuyor ve berlın zibiye bulasıgı ıcın cok pısman oluor keske bulasmasaydım dıyor bu arda erol bu olaydan onra ızını kaybettırıyor ve sonra anlıyor kı erol ufak bı sahıl kasabasında balıkclık yapmaya baslamıs her gece bu olay nedenı ıle ıcermıs

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
zibidi oldugu gunden ıtıbaren her gece berlının ruyasına gırıyor artık ek basına yatamaz olan berlın annesı ıle uyumaya baslıyor bu ıse cok sınırlenen babası berlını yataga baglayıp oonu dovuyor ve berlın zibiye bulasıgı ıcın cok pısman oluor keske bulasmasaydım dıyor bu arda erol bu olaydan onra ızını kaybettırıyor ve sonra anlıyor kı erol ufak bı sahıl kasabasında balıkclık yapmaya baslamıs her gece bu olay nedenı ıle ıcermıs

:(:(:( olay bundan ibaret novelic

zibidi mefta oldu ama her an yanımda cehennemden kaçmayı başarıp bana musallat oldu.

kaç defa imama hacıya hocaya gittim ama içimden bu iblisi çıkaramadılar.

erolda olayın psikolojisinde kendini içkiye verdii ve harap bir evde kedisiyle yaşam savaşı veriyorr

gökten 3 elma düştü
biri bana
biri zibidiye
biride erola:(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
konu 3 sayfaya döndüş bende 2. yi yenileyip duruyorum. :ahahaha

zibidi39

zibidi39

Üye
4 oldu erol sayfa sayısı :D ben o gokten dusen elmayo bırnın yaınında meze yaparım berlın ;)

researcher

Üye
elma isinde de nasiplenemedik... :)

researcher

Üye
erol niye saklanıyosun ...dahamı havalı oluyor... :)

researcher

Üye
zibidi alınınca napacak....berlin bu ise ne dicek...erol ayagı takılıp dusunce kim tutup kaldıracak.... yoksa buna sayircimi kalınacak...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
zibidi alınamayacak yoksa paralar uçup gidecek

erol düşünce kedisi şerafettin komşulara miyavlayıp yardım çağıracak

ben ise her gece yatmadan önce 3 kuluf allah bir elham okuyacam

novelics ise benim kahramanım olarak kalbimde kalacak:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt