Şarkı mı yok yahu![]()

YouTube'da arasıra dinliyorum. Söylediğine benzer bir mesaj yazdım Ermeni arkadaşın videosuna.. "Türkler, Ermeniler, İranlılar ve Yunanlar tarih boyunca iç içe yaşamış milletler.. Şarkıların birbirine benziyor olması anormal bir durum değil" diye.. Yunanlar ve Ermeniler çok tepki gösterdiler mesajıma..
Kabullenmeseler de kanlarında Türklük var. Dokunmuşuzdur mutlaka bir yerlerden..![]()

İyi demissin ruh hallerini çok merak ediyorum Kabul etselerde etmeselerde onlar yarı Türk aslını inkar etme bebeğim 
Aslında bir yandan seviniyorum.Çünkü kaliteli yapımlar çıkıyorki bunlar(ç)alıp eurovision a gonderiyor.Müzik sektörü için iyi bir gelişnme diyebiliriz.Kaliteli/kalitesiz reklamtartışması yaparız ama reklamın iyisi kötüsü olmazşarkıyı yapan adam düşünmemiş mi acaba ortaya çıkacak diye geçen yıl 1. olan şarkıda yalının bir şarkısını anımsatıyor

Aslında bir yandan seviniyorum.Çünkü kaliteli yapımlar çıkıyorki bunlar(ç)alıp eurovision a gonderiyor.Müzik sektörü için iyi bir gelişnme diyebiliriz.Kaliteli/kalitesiz reklamtartışması yaparız ama reklamın iyisi kötüsü olmaz![]()

Demekki her sene birden fazla Türk yapımı şarkı ile katılıyormusuz eurovisiona

En azından artık çift tarafla özenti hakim.Böyle olması bizi kesmez.Derhal özenecek başka şeyler bulmalıhahahabiz adamlara özeniyoz onlar bize