Ermeni Eurovision'u finalinde Hadise

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Şarkı mı yok yahu :ehe

Da®kness

Da®kness

Üye
Üretme kısırı bunlaaar ! Hem kısır hem hırsızzzz !:off:

Aziz™

Aziz™

Üye
evet haklısın

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe hem kısır hırsız :d:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
YouTube'da arasıra dinliyorum. Söylediğine benzer bir mesaj yazdım Ermeni arkadaşın videosuna.. "Türkler, Ermeniler, İranlılar ve Yunanlar tarih boyunca iç içe yaşamış milletler.. Şarkıların birbirine benziyor olması anormal bir durum değil" diye.. Yunanlar ve Ermeniler çok tepki gösterdiler mesajıma..

Kabullenmeseler de kanlarında Türklük var. Dokunmuşuzdur mutlaka bir yerlerden.. :ehe

:aha::aha:İyi demissin ruh hallerini çok merak ediyorum Kabul etselerde etmeselerde onlar yarı Türk aslını inkar etme bebeğim :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
şarkıyı yapan adam düşünmemiş mi acaba ortaya çıkacak diye geçen yıl 1. olan şarkıda yalının bir şarkısını anımsatıyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
şarkıyı yapan adam düşünmemiş mi acaba ortaya çıkacak diye geçen yıl 1. olan şarkıda yalının bir şarkısını anımsatıyor
Aslında bir yandan seviniyorum.Çünkü kaliteli yapımlar çıkıyorki bunlar(ç)alıp eurovision a gonderiyor.Müzik sektörü için iyi bir gelişnme diyebiliriz.Kaliteli/kalitesiz reklamtartışması yaparız ama reklamın iyisi kötüsü olmaz :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bir yandan seviniyorum.Çünkü kaliteli yapımlar çıkıyorki bunlar(ç)alıp eurovision a gonderiyor.Müzik sektörü için iyi bir gelişnme diyebiliriz.Kaliteli/kalitesiz reklamtartışması yaparız ama reklamın iyisi kötüsü olmaz :ehe

:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hahaha :d: biz adamlara özeniyoz onlar bize

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
özümüze dönsek yeter

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ah akrdeşim özümüze döndüğümüz gün zaten dünyaya hükmettiğimiz gün olur ama nerdeeee off offfff:duvar2:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:evet:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ya hadise o şarkıyı neden heceleye heceleye söylüyo :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
nasıl söylüyo erol :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...