Erkeklerin Küpe Takmasını Nasıl Karşılıyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Erkek ve küpe ?

• Kullanılan toplam oy
    118
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
İnsanın mantığına ve doğasına mı aykırı ? :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Erkekler kadına benzeyecek kadar saç uzatırsa , kızlarda erkeğe benziyecek kadar saçını kısaltırsa hem günah hemde dediğiniz gibi mantığada insanın doğasınada aykırı birşey...

- - - Eklendi - - -

Konu saça geldi :d:

abartılmadığı sürece ve kadına benzemek gibi bir amaç olmadığı sürece saçta uzatılabilir küpe de takılabilir ve bence her saç uzatan ve küpe takan kıza benzemez benim bir fizikçim vardı hem saçları uzundu hem küpe takardı ama en harbisinden de erkekti :hmmm ve dışardan baksan kız gibi demezsin zaten

(hocam saygılar :ehe belki okursunuz :D)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Anket sonuçlarında umudum vardı ama ne kadar Türkiye'de ilkel insan dolu olduğunu gördüm.
Köylü budalaları...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ekleyeyim : yavuz sultan selimin küpe taktığı kesin degildir...

o resimdeki Yavuz Sultan değil Şah Ismail'dir.

Erkekler kadına benzeyecek kadar saç uzatırsa , kızlarda erkeğe benziyecek kadar saçını kısaltırsa hem günah hemde dediğiniz gibi mantığada insanın doğasınada aykırı birşey...

- - - Eklendi - - -

Konu saça geldi :d:

kadının saçını kısaltması haram mı? :oha:

Türk-X

Türk-X

Üye
Tabi herkesin kendi zevki var ama yakışmıyosa çirkinleşmeye lüzüm yok :)

onurca06

onurca06

Üye
Üniversitedeyken bende takıyordum ama şimdi iş güç olunca olmuyor :)

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Yok Sultan küpe takıyormuşta yok sakal bırakıyormuşta. Sultan namaz kılıyor, namaz kılmıyorsun da , küpe takıyor diye "Sultan küpe takıyormuş bende takarım diyorsun? İşine geldiği gibi davranmak bu. Hem erkekler kadın gibi, kadınlar erkek gibi olduğunda kıyamet alametiymiş. Kadın paltolon giyer, erkek küpe takar, saç uzatır falan. Kadından bi farkın olmalı ki bu sadece organla olmuyor!

codblackops2

codblackops2

Üye
bu arada hatırlatayım : sürme çekmek (günümüzdeki sürmeler gibi değil tabii ki) ve saç uzatmak sünnettir. Konu saça geldiği için söyledim yoksa küpe hakkında ki görüşüm hala aynı :ehe
Küpe takan erkekleri diri diri yakıcan bak bakayım bir daha küpe takan çıkacak mı :ehe :d:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
3-4 sene once deldirdim simdi kulagimdaki delikten haberim bile yok. Kisacasi heves yani :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Ben Takan Kişiye Gıcık Kapıyom Kullandan Çekesim Geliyor VAlla Ya Birde Öle Kişilere Tipsizler Adını Taktım Ben :D

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
erkek küpe takarmı yav

.Murat.

.Murat.

Üye
erkek küpe takar sorun değil ama eşine sevgilisine vs.vs. takmalı
kendisine takmamalı

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
takar arkadaşım niye takmasin hoşuna gidiyorsa ? Kurtulun şu yobazliktan.

fk555897

fk555897

Üye
Bence erkeklerde küpe ve bunun gibi süs eşyaları çok kötü duruyor.

Legendary.

Legendary.

Üye
Herkese gitmez :hmmm

Üst Alt