Erkeklerin Küpe Takmasını Nasıl Karşılıyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Erkek ve küpe ?

• Kullanılan toplam oy
    118

_symbiancı_

Üye
takanlar dop bnce

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kişisel tercihi umursamam -.-

amcalu1

amcalu1

Üye
Isteyen takabilir ama bir arkadaşım takmıştı dövüp, arkadaşligimi kestim artık takmıyor yani benim arkadaşım değilseniz takabilirsiniz

maxirabit

maxirabit

Üye
Arakadaşlığı bitiren bir kişiyle onun için,bir küpe yüzünden bittiyse zaten o arkadaşlığı ben olsam düzeltmezdim:)
Abartmamak şartıyla takılır,takılmaz değildir piercingli dönemlerim bile vardı ama kaşıma deydiğimde beni benden alırdı.Şimdiyse sadece sol kulağım delik 7 yıl falan oluyor deldireli,2.yi açtırmadımda bu aralar dövmeye sardım:D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Arakadaşlığı bitiren bir kişiyle onun için,bir küpe yüzünden bittiyse zaten o arkadaşlığı ben olsam düzeltmezdim:)
Abartmamak şartıyla takılır,takılmaz değildir piercingli dönemlerim bile vardı ama kaşıma deydiğimde beni benden alırdı.Şimdiyse sadece sol kulağım delik 7 yıl falan oluyor deldireli,2.yi açtırmadımda bu aralar dövmeye sardım:D

dövmeyi boşver yaa sonradan pişman olabilirsin :)

maxirabit

maxirabit

Üye

dövmeyi boşver yaa sonradan pişman olabilirsin :)
Üstüne başka dövme yaptırabiliyorsun beyenmezsen,öyleliklede yaptırdığın yer beyenmedim başka yaptırıyim demeye başladığında bir bakmışsın vucudunu kaplıyor:D Şöyle bir kötü yanı var eyer 1 tane yaptırdıysan 2.yi daha çabuk yaptırıyorsun alışkanlık gibi birşey oluyor:)

Mematı

Üye
Ya bence bi karşı cinsimin biz kızlara ait olan birşeyi takması hiç hoşuma gitmezdi...

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
bence çok çirkin bir şey

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben küpe taksam babam evlatlıktan reddeder evden atar :hmmm

PixelWolf

Üye
:hih: küpe niye takıyorlar ki çok saçma ıyk :hih:

nazlican

Üye
hiçde yakşmıyor bayanlardan farkları kalmıyr

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nazlican

nazlican

Üye
işte bu bide saçları uzatıyolar bide toka

öyle birini gördüm çarşıda abla dedim adam çıktı ya sopa yiyoduk az kalsın :hmmm

aynen doğru valla ne sopa yiyorsun sen ona sopa atsaydın kızdan bi farkınmı kalmşki ayırt edelim deseydin.. benim tokalarımın aynııları başlarında valla :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynen doğru valla ne sopa yiyorsun sen ona sopa atsaydın kızdan bi farkınmı kalmşki ayırt edelim deseydin.. benim tokalarımın aynııları başlarında valla :)

:aman2:

özür dileyip çekildim :ehe

• Beğen

cukuleaks

Üye
Erkekler kadına benzeyecek kadar saç uzatırsa , kızlarda erkeğe benziyecek kadar saçını kısaltırsa hem günah hemde dediğiniz gibi mantığada insanın doğasınada aykırı birşey...

- - - Eklendi - - -

Konu saça geldi :d:

• Beğen

Üst Alt