takanlar dop bnce
Bence sende bir sorun var.Isteyen takabilir ama bir arkadaşım takmıştı dövüp, arkadaşligimi kestim artık takmıyor yani benim arkadaşım değilseniz takabilirsiniz

Arakadaşlığı bitiren bir kişiyle onun için,bir küpe yüzünden bittiyse zaten o arkadaşlığı ben olsam düzeltmezdim
Abartmamak şartıyla takılır,takılmaz değildir piercingli dönemlerim bile vardı ama kaşıma deydiğimde beni benden alırdı.Şimdiyse sadece sol kulağım delik 7 yıl falan oluyor deldireli,2.yi açtırmadımda bu aralar dövmeye sardım![]()

Üstüne başka dövme yaptırabiliyorsun beyenmezsen,öyleliklede yaptırdığın yer beyenmedim başka yaptırıyim demeye başladığında bir bakmışsın vucudunu kaplıyor
dövmeyi boşver yaa sonradan pişman olabilirsin![]()
Şöyle bir kötü yanı var eyer 1 tane yaptırdıysan 2.yi daha çabuk yaptırıyorsun alışkanlık gibi birşey oluyor
Ya bence bi karşı cinsimin biz kızlara ait olan birşeyi takması hiç hoşuma gitmezdi...
bence çok çirkin bir şey
ben küpe taksam babam evlatlıktan reddeder evden atar![]()

hiçde yakşmıyor bayanlardan farkları kalmıyr

işte bu bide saçları uzatıyolar bide toka
öyle birini gördüm çarşıda abla dedim adam çıktı ya sopa yiyoduk az kalsın![]()

aynen doğru valla ne sopa yiyorsun sen ona sopa atsaydın kızdan bi farkınmı kalmşki ayırt edelim deseydin.. benim tokalarımın aynııları başlarında valla