ErkekLerin Etek Giyme Konusunda ?

Sponsorlu Bağlantılar

ErkekLerin Etek Giyme Konusunda ?

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Biraz ters bişi diyeceğim ama ben erkekde göz kalemini çok seviyorum. Erkeklere göz kalemi acayip yakışıyor. Gözleri güzel olanlara tabi

Dünyanın en başarılı ve en sexsi erkekleri gözlerine kalem çekiyor ve bence çok yakışıyor

Emin ol göz kalemi yakışıyor :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yani evet sana göre ve bana göre yakışıyor, ben kullanıyorum ve beğeniliyor genelde :) yani yakışıyorsa neden olmasın :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Etek aslında rahat olur ama bildiğimiz etek değil üzerinde biraz daha oynanması lazım...Şalvar benzeri modern birşey giyebilirim....:D

Pure Life

Pure Life

Üye
Düşünsenize bir kızın erkeğe eteğı açıldığı için laf attığını. heyyyttt yavrum bunca yıllık yoğurtcuğum böyle kase görmedım anam dediğini:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Düşünemiyorum :kop:

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Düşünsenize bir kızın erkeğe eteğı açıldığı için laf attığını. heyyyttt yavrum bunca yıllık yoğurtcuğum böyle kase görmedım anam dediğini:ehe

Ömürsün Burcu abLa yaa :D:D:D:D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
SucX

SucX

Üye
Tamam küpe erkeklerde pek fazla eleştirilmedi fatih sultan mehmette takıyordu ama Türkiyede etek giymek isteyen erkek canlı olduğunu düşünmüyorum :)

silop_kms

silop_kms

Üye
etek giymeleri için ağda yapmaları lazım aksi taktirde belgrad ormanı gibi bacaklar çok itici durur.

eee ağdada çok acılı bir işlem olduğu için kimse etek giymez:ehe
hele türk erkeğine ters böyle şeyler:)
:ehe:ehe:ehe:kop:
yani...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tamam küpe erkeklerde pek fazla eleştirilmedi fatih sultan mehmette takıyordu ama Türkiyede etek giymek isteyen erkek canlı olduğunu düşünmüyorum :)

Neden ? Başka birisi sizi ilgilendiriyor mu ? İstediğini yapamaz mı ?Sana rahatsızlık vermediği sürece bütün özgürlüğünü yaşayabilir ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Fatih Sultan Mehmet hiçbir zaman küpe takmamıştır. Yavuz Sultan Selim'in taktığı rivayet olunur.

SucX

SucX

Üye
Neden ? Başka birisi sizi ilgilendiriyor mu ? İstediğini yapamaz mı ?Sana rahatsızlık vermediği sürece bütün özgürlüğünü yaşayabilir ;)

Tabiki yapabilir ancak ülkemizde bu tür olaylar pek hoş karşılanmaz hatta toplum tarafından baskı görür ve insanlarımıza o tür insanlar itici gelir. Hiç tanımadığın yoldan geçen biri gelip senin haline tavrını eleştirebilir böyle bir ülkede yaşıyoruz :)
Özgürlük kısıtlanmadığı sürece güzeldir

Fatih Sultan Mehmet hiçbir zaman küpe takmamıştır. Yavuz Sultan Selim'in taktığı rivayet olunur.

Karıştırmış olabilirim doğruladığın için teşekkür ederim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Serkan , hani korktuğun şeylerin üzerine gidince yok olurya , bu durumda aynen o..
Gidip herkes istediğni yapabilir :) teşekkürler bu arada güzel düşüncen için.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
güzel konu oluyor Melek abla tebrıkler.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :s

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:D önemli değil

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:) ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt