ErkekLerin Etek Giyme Konusunda ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi

Fransa'da Bazı ErkekLer Etek Giyme ÖzgürLüğü İstiyorLar.
Peki Ya Siz ErkekLerin Etek Giyme Konusunda Ne Düşünüyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: serif55

Cynical

Cynical

Üye
™ мγdяєaм;1793239' Alıntı:

Fransa'da Bazı ErkekLer Etek Giyme ÖzgürLüğü İstiyorLar.

Erkek değildir onlar...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Türkiye de döverler adamı :ehe

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Ya ben küpeyLe biyerden biyere giderken biLe tip tip bakıyoLar etekLe gezen bi erkek görünce Laf atarLar bence... :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bizim gibi görüşlere saygılı bir ülkede bu olur mu benimki de laf yani :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Kesınlıkle Çok Saygılıdır Canım :ehe

Adam Adamın Lafına Maydanoz Oluyorr.
Etek Giymesinemi Maydanoz Olmucak :ehe

Kadaaaaaaa

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:hmmm:ehe

Berlin Boleyn

etek giymeleri için ağda yapmaları lazım aksi taktirde belgrad ormanı gibi bacaklar çok itici durur.

eee ağdada çok acılı bir işlem olduğu için kimse etek giymez:ehe
hele türk erkeğine ters böyle şeyler:)

passiv€ aggressiv€

Üye
Ya ben küpeyLe biyerden biyere giderken biLe tip tip bakıyoLar etekLe gezen bi erkek görünce Laf atarLar bence... :D
:kop: haklısın valla gerci dedemde bana ilk deldirdiğimde tip tip bakıyodu ama şimdi ikinciyi deldirdim hiç takmıyo:ehe zamanla türkiye'de etekli erkekleri kabul edermi bilmem ama ben etek asla giymem :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Saçma Sapan Yorumlar Safretmeyelim :)

Küpe Önceden de Vardı Oo Normal.
Etek de Öyle Gerçi ...

Bkz: İskoçyalılar :ehe

Erkekler etek giymek için dernek kurdu

Fransada açılan dernek, etek giymenin sadece kadınlar ve İskoçyalılara mahsus olmaması gerektiğini belirtti.

Fransada 500 yılı aşkın bir süredir ortadan kaybolan erkeklerin etek giymesi geleneği yeniden geri döndü. ?Etekli Erkekler?, ereklerin de etek giymesini tutkulu bir şekilde savunuyor. Bu dernek, kadınların pantolon giymek için verdiği mücadeleyi örnek alıyor.

Etekli Erkekler Derneği Başkanı Dominique Moreau, ?Bugün dünyada milyonlarca erkek tıpkı Asya?daki sarong veya Afrika?daki Cellaba gibi, kaygısız etek giyiyor. Neden biz de giymeyelim?? dedi.

Poitier merkezli kurulan Etekli Erkekler Derneği?nin (Hommes en jupe-HeJ) 30 üyesi bulunuyor. Dominique Moreau, ?Fransa?da yüzyıllar boyunca erkekler açık elbiseler giydi? hatırlatmasında bulunarak, bugün Poitiers sokaklarında yürümek için dizlerin üzerine kadar inen haki renk eteklerin daha rahat olduğunu ifade etti.

Bu aile babası yaklaşık 6 yıldır etek kullanıyor ve 20 yıldır gardırobunda eteğini saklıyor. Her ne kadar çevredekiler ona şaşkınlıkla baksa da eşiyle birlikte otobüse binmek veya arkadaşlarına etekle gitmekten çekinmiyor.

?Biz, etekli erkekleri travestilere, sapıklara ve diğer bozuklara benzeten yargılara ve klişelere karşı mücadele ediyoruz? diyen Moreau, ?Kadınlar pantolon için mücadele ettiler, biz de aynısını etek için yapıyoruz? diye vurguladı.

Her ne kadar Jean-Paul Gaultier ve Armani erkekler için etek modelleri yapsalar ve aktör Mike Myers Los Angeles?teki Sean Connery anısına verilen geceye İskoç eteği ile gitse de Moreau, bu işin kolay olmayacağını da biliyor.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
:kop: haklısın valla gerci dedemde bana ilk deldirdiğimde tip tip bakıyodu ama şimdi ikinciyi deldirdim hiç takmıyo:ehe zamanla türkiye'de etekli erkekleri kabul edermi bilmem ama ben etek asla giymem :)

aynen bnde giymem.Pantalonun suyumu çıktı yaw.:D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
etek mi :o:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Töbe töbe ya..:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya pantolon gibi rahatı varken etek ne diye giymek isterler? İstediklerini giymekte özgürler ama bende etek rahat değil, rahat olsa bende giyerdim , ha küpe işine gelince bir Allah'ın kulu birşey diyemez..Küpe takarım..Göz kalemide sürerim...

ism@il 54

ism@il 54

Üye
etek giymeleri için ağda yapmaları lazım aksi taktirde belgrad ormanı gibi bacaklar çok itici durur.

eee ağdada çok acılı bir işlem olduğu için kimse etek giymez:ehe
hele türk erkeğine ters böyle şeyler:)

artık traş makinaları var;braun vs. ağdaya gerek yok:ehe

haltie

haltie

Üye
etek açılımı yolda sanırım:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Makyajda yapalım isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt