Erkeklere Sesleniyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Forum'da öylesini buldum biraz daha konuşsam onu diyecek,Rahatsız etme dedim hemen ''yol al duymamış oluyim'' demeye başladı.
Bütün kızlarıda listesine eklemiş,öylelikle ne kazanıyorsa?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bu mevzu hala gundemde mı:hmmm

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Demmeki onu diyen bana da denk geldi.

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Sonu öyle olacak gibi zaten.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
onu dıyen erkek erkekmı acep acizlikten baska bsey deıl
senın haddınmı baskasnı karalamak cok yazık

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Onun laflarıyla ben bir yere gelmedim ama eyer aşırıya giderse ağzının paynı alır,sonuçta biz de insanız bir yere kadar dayanırız.
O benim kız olmama rağmen doğru düzgün davranamıyorsa,ben de erkek olmasına rağmen kendisini alt üst ederim aynaya bakınca,kendisini tanıyamaz.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
insan yerıne koymaya degmez bosver :)
verceksın tabı payını da nekdr anlarsa
Onun laflarıyla ben bir yere gelmedim ama eyer aşırıya giderse ağzının paynı alır,sonuçta biz de insanız bir yere kadar dayanırız.
O benim kız olmama rağmen doğru düzgün davranamıyorsa,ben de erkek olmasına rağmen kendisini alt üst ederim aynaya bakınca,kendisini tanıyamaz.

pelın_

kızlar noluyoo ben ole dıyene rastlamadım ama öle dıyen cıkarsada alca cvp bellı burda solemıyım sımdı:D
sole solıyım bu lafı bılen bılır kızın kasarı tmmda erkegın kaşarı daha bı fena oluyo o kaşar lafı başkada sımdı dıyemm

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Neyse öyleleri bir yere gelemez sadece yerinde sayar:)
Konu dağılmasın.
Hem öylesini konuşmak bile gereksiz:)

• Beğen
Tepkiler: buketcik ve Tuba.Erva

pelın_

öle tabı ama nese dıyelım ozamn şimdı cok agar lafları hakedıyolarda bu konuda burası e yerı nede zamanı ama sole dıyım yada demıyım nese :bann: yıycem sımdı

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
forumda her konustgnuzu yada her muhabbet ettgnızı dost sanmayın
herkesle hemen samimi olmayın :)
bunun faydasını zamanla göreceksınızz yada zamanla anlayacaksnz
yüzünüze gülen arkanızdan konusan cok olur sonra dıyorum ne konuyu kapatıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: buketcik

pelın_

o sadece burda olmuyo be cnm ama burdada ole bende anladım ama adm gıbı adamlarda var yanı

• Beğen
serecans

serecans

Üye
allah belasini versin

buketcik

buketcik

Üye
hayatımda görmediğim duymadığım bir çok şeyi gördüm burada .en ağır hitamları ve baştacı olmayı.alıştım ben artık herşeye:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
O kaşar diyen arkadaşlardan cevap bekliyorum ben. Merak ediyorum :hmmm
dostum kaşar demek şöyle anlatıyım kızını dövmeyen torununu sever :naughty: yani eline beline hakim olamayan minideğilde mikro etek giyen ve orasını burasını gösteren kızlara kaşar deniz bunun biş altıda peynir oluyo :naughty: kapiş

----------Eklendi @ 11:03:08 ---------- Yazıldı @ 11:02:18 ----------

Kizlara öyle diyenin size sözum yok

yalan yok bu forumda olmasada hak edenler var

serecans

serecans

Üye
bilemem

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
dostum kaşar demek şöyle anlatıyım kızını dövmeyen torununu sever :naughty: yani eline beline hakim olamayan minideğilde mikro etek giyen ve orasını burasını gösteren kızlara kaşar deniz bunun biş altıda peynir oluyo :naughty: kapiş

----------Eklendi @ 11:03:08 ---------- Yazıldı @ 11:02:18 ----------

yalan yok bu forumda olmasada hak edenler var

Dış görünüşle kaşar olunsaydı senin dediğine göre,Deniz'de mayoyla bikiniyle yüzenlerde kaşar ozaman.
Kısa sonuçta,mini etek demişsinde o yüzden.
Yada sen daha neyin ne olduğunu ayırt edemiyorsun.
Şimdi birde tutup'ta ''Sen kaşarmısın buna cevap verdin'' dersin.
Burda hiç bir kimsenin ne olduğunu bilemezsin.
Bilip bilmeden ileri geri birilerini anlatıyormuş gibi konuşmana gerek yok,zaten herşeyi iyi bilsen böyle bir cevap vermezsin
26 yaşındaki bir insan olgun olur öyle bir cevap vermez
ama yaşını laf olsun diye öyle büyük göstermene gerek yok,daha 13 yaşında falansın.
forumda öyle var yada yok ama sana o konuda laf düşmez.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt