Erkeklere Sesleniyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Basitlik yani. Anladım.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
bu kelimeyi kullanmak durumuna düştüğüde olmuştur bazılarının yani herkız da sütten çıkmış akkaşık değil ayrıca erkekler içinde geçerli bu akkaşık olayı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet basitlik.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
valla erkeklerin çogu bu kelimenin anlamını bilmez tek peynir türü olarak hani derler ya delinin biri kuyuya bi taş attı hepsi onun peşinden gitti diye aynı o hesap

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Vay be..

omerynd

omerynd

Üye
yo bence bütün erkeklerde birşeyler çağrıştırır bu kelime. Ama kimisi her kızı öyleymiş gibi yaftalar.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bazı kızlar gelen teklifi kabul etmediği zaman da reddedilen erkek tarafından kaşar etiketi yiyor. Peki bu neden?

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Evet işte bu doğru olabilir :hmmm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, aynen o şekilde. Kız erkeğin ilgisini uyandırıp kaçınca erkekler yapıştırıyor etiketi.

omerynd

omerynd

Üye
evet katılıyorum aynı neden. Belki de milletin kötü bakışı yüzünden kendine muhtaç kalsın isteyerek.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bayanların karşı taraftan nasıl göründüğünü hep merak etmişimdir. Öğrendim :oke:

omerynd

omerynd

Üye
:) valla ne yalan söyleyeyim sizinle de zor siz olmadan da zor

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bize de biz olmak zor emin olun :)

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
omerynd

omerynd

Üye
:) dimi dimi ne güzel dedin.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu kez nasıl davranmam gerektiğini şaşırdığımı biliyorum. Karşımdaki erkek değil kız olsa da bu böyle. Yalnızca ilişki bakımından değil. Evde de durum bu. Erkeklerden beklenmeyen her şeyi bizden bekliyorlar. Aaa sen kızsın. O erkek :nono:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çoğu kez nasıl davranmam gerektiğini şaşırdığımı biliyorum. Karşımdaki erkek değil kız olsa da bu böyle. Yalnızca ilişki bakımından değil. Evde de durum bu. Erkeklerden beklenmeyen her şeyi bizden bekliyorlar. Aaa sen kızsın. O erkek :nono:

Yanlış olan da bu zaten. Erkekler kadından çok şey beklerken, kendileri hatasızmış gibi davranırlar..

omerynd

omerynd

Üye
yanlış anlaşılmasın ama bir anınız bir anınızi tutmuyor ki. Bir dakika önce güldüğünüz şeye bir dakika sonra bozulabiliyorsunuz. Yada biz mi çok ayrıntılı siz yüzeysel yada tam tersi mi anlamıyorum ama erkeklerle kadınlar hep farklı düşünüyor. Farklı beklentiler istekler. Biz sizi anlamıyoruz siz de bizi. Ama bu kadar ters olmaya rağmen nasıl bir ömür mutlu beraber geçiriliyor çok ilginç.. Neyse allah herkesin mutluluğunu daim etsin

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw sıktı artık bu konular sıkıntı yapmayın erkekler kadınsız kadınlar erkeksiz yapamaz yalan söylemeyelim şimdi heryer kadın erkek bilmem ne ... bune yaw :angry:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
yaw sıktı artık bu konular sıkıntı yapmayın erkekler kadınsız kadınlar erkeksiz yapamaz yalan söylemeyelim şimdi heryer kadın erkek bilmem ne ... bune yaw :angry:

Canım zorla yorum yaptırmıyoruz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt