Erkeklere Sesleniyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
dostum kaşar demek şöyle anlatıyım kızını dövmeyen torununu sever :naughty: yani eline beline hakim olamayan minideğilde mikro etek giyen ve orasını burasını gösteren kızlara kaşar deniz bunun biş altıda peynir oluyo :naughty: kapiş

----------Eklendi @ 11:03:08 ---------- Yazıldı @ 11:02:18 ----------

yalan yok bu forumda olmasada hak edenler var
o zaman Diyen gerçek hayatta desin bu lafı foruma yansıtmasın ..

• Beğen
Tepkiler: minoo ve buketcik

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Kaşar ekmeğin arasında cok güzel giden lise yıllarımda afiyetle yediğim bir süt ürünüdür
Kızlar için kullanılan kaşar ise sıcağı[parayı] gördünde eriyen[soyunan] kızlara sölenen bir laftır
bknz:Kaşarlardan nefret ediyorum :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Oynak olan , gözü ondan bundan ayrılmayan , kendini kullandıran , hiç boş durmayan kıza kaşar denir ... ( İğrenç bir tabirdir . )

Gözlerimizle görmedikten sonra , ( ki görsek de dememek gerek . ) hiç bir insana bu tabir i kullanmaya hakkımız olamaz ...

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
kasar mi ne dmek yapmayin! :D

muratsert

muratsert

Üye
Merhaba arkadaşlar kaşar peyniri yaşlandırıldıkça tadı daha güzelleşir yani lezzetinin artması zamanladır.Kaşar olayı sadece kızlara denmez her kesimden herkes için kullanılabilir mesela uzun yıllar yazılım yapan ve bu konuda iyice uzman olan biriside kaşar deyimi ile anılabilir.Tabi şu da ayrı bir konu ki ağırlıklı anlamı sokak jargonunda "basit,çok kişi ile çıkmış,ilişkide tecrübeli bayan" manasında kullanılmaktadır bu yüzden diğer anlamları ikinci plana düşmüştür.Kullanımı normal muhabbette pek hoş değildir ama herkesinde bi yerde bi zamanda kullandığı bir kelimedir dürüst olmak gerekirse :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet herkes bilr ki yaslarinizda +16 vardir burdaki herkesin

kuck olsa bile smdiki nesil canavar valla herseyi biliorr:))

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Ben mesela bilmiyorum ? kötü bişey heralde hiç duymadım. :D

buketcik

buketcik

Üye
onun kime dendiğini herkes biliyor üstelik burada aramızda söylenende söyleyende burda.neyin tartışmasını yapıyosunuz ki.adam utanacak mı dediğinden yada ders mi çıkaracak yazılanlardan.onda o karakteri göremiyorum.sadece yazık diyorum.:angry:

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve Tuba.Erva
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:op:

• Beğen
Tepkiler: buketcik ve Tuba.Erva

ultradeniz6

Üye
kaşar demek ablacım, kusura bakma ama, şimdi bi kaşar peynir vardır ya iki ekmeğin arasına konulur.
2 erkeğin arasına giren kızlara da kaşar denir. (bkz. Grup)

greenmile

greenmile

Üye
herkese her ortamda yavşayan kıza kaşar denir böyle tipler var halka arz etmişler kendilerini resmen ve iğrenç oluyorlar,erkeklerin sadece günü birlik iş gördükleri tiplerdir.

• Beğen
Tepkiler: buketcik ve Tuba.Erva
mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında anlamını biliyorum ama banlanmaktan korkuyorum :).aşagıdaki linkdeki 19. yorum küfür anlamındakidir.bu arada kadınlara kötü davrananlara tek sözüm peygamberimizin hayatını biraz okuyup kadınlara nasıl davranılacagını ögrenmesidir.
link:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
hatta atasözü bile vardır "az kaşardan tost, çok kaşardan dost olmaz" diye

pelın_

ya konu tamamen sacma bıyere gıdıyo farkındamısınz kız kasar olabılr tmm bunun bı anlamı varmı yada bu kız kendı kndıne olmuyo dımı bunu yapanlarda sız erkeklersınız. madem bı kıza KASAR dıye bılıyosunuz bunu bı dusunn o kasar dedıgınz kızı elınden tutup gezdırmeyıde bılıyosunuz yataga atmayıda afedersınızde buyuk suc sızde ıste olan bu nese ben ban yıycem bellı oldu ama bu konu tamamen sınır bozucu bısıy oldu genelleme yapıyorum butun erkekler bole dıye bısıy yok yanlışta anlamayın ama bı kız gorurusunuz sarısın mını eteklı dıbınız duser sonra ısınz bıter al kızın adı kasara cıkar bole ıgrençlık yok ya en bunu kabuledemıyorum bıde yuz vermeyıncede kasar olunuyo ama sunu bılıyorum kı erkegın kasarı daha kotu oluyoo kız enazndaan ... nese ben susuyum artık ( erkeklere hakaret etmedım yanlış anlamayın herkes davranışlarından sorumludur ve ınanın okadar ıyı ınsanlarda varkı bıkactane bole davrann yuzunden butun erkekler gume gıdıyoo .)

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
keçi peyniri yerim polemiğe girmem..

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Takipçi Satın Al

Üst Alt