Erkeklerde "Karizmanın Bittiği An"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Erkeklerde "Karizmanın Bittiği An"
*Manitaya hiçbir zaman market torbalarıyla yakalanma�

*Kızın yanında osurma . Osurman kaçınılmazsa ki sık sık olur , deri bir koltuk bul ve bir iki gıcırdattıktan sonra yellen � Koltuk nasıl da gıcırdıyor filan de kapat mevzuyu. Tekrarlayıp Cılkını çıkartma�

*Denizde yüzerken fazla dibe dalma. Sümüklerin isteğin dışında sakalına bıyığına yapışır dikkat et.

*Gittiğin bir galada yangın çıkarsa ağlama. Ağlarsan da korkudan olmasın gözüme duman kaçtı filan de�Veya her galaya kalın güneş gözlüklerinle git.

*Çorabın yırtıksa bırak ayakkabının içinde kalsın. Bizim evde ayakkabı çıkmaz deyip ne kadar burjuva olduğunun da altını çizersin üstelik.

*Bıyıklı ve devrimciysen kızın karşısına geçip ezo gelin çorba içme. Ne anlama geldiğini bilmiyorsan iç ve dene�

*Uçaktan korkuyorsan yürüyerek git. Amerikaya bile öyle git bana ne. İlim Çin�de olsa bile ara. Hadi bindin diyelim. Sakın kızın eline yapışma ve sakın uçağın tekerlekleri yere değidiği an Pilotu alkışlama.

*İlk tanıştığın kızı hemen o gün simitçilerden birine götürme.

*Kurtlar vadisi ve gelinim olur musun�u seyrediyor olabilirsin. Sakin ol. Sus söylemek zorunda değilsin. National Gographic , CNN Türk , NTV ve CNBC-E neyine yetmiyor.

*Tayyip erdoğan Başbakan olanı , Yılmaz Erdoğan yazar olanı. Kız ODTÜ lüyse sakın karıştırma.

*Direkman diye bişey yoktur. Tarihte hiçbir yazılı metne kazılmamıştır bu kelime. Arabeks dedin mi seni tanımam bi daha. Laylon diyorsan o kızdan da benden de uzak dur kardeşim.

*Bekar evinde yaşamak ayıp değil, her taraftan prezervatif çıkması ayıptır.Arada bir temizlik yapın kardeşim.

*Limiti dolmuş kredi kartıyla kızı yemeğe götürme.

*Anneler çocuklarını kız arkadaşlarının yanında bozmaya bayılırlar. Annelerinize engel olun. Kızın yanında bebeğim, küçüğüm, pul biber pipilim ne demek abi�

*Ortadaki fren� Ortadaki fren� Ortadaki fren�

*Kızın önünde koşmak doğru değil� Hele köpek kovalıyorken.. Hele köpek minicik bir terrier cinsi köpekken� Olmuyo ama�

*Hiç bir insanın en son okuduğu kitap Ömer Seyfettin�in �Kaşağı� adlı eseri olmamalıdır�
Gani Müjde

jöly

Üye
:kop: :kop:

Treable

Treable

Üye
dostum dönmüşsün.harikasın. tekrar hoşgeldin. uzun bir aradır yoktum. aslında maxi ye çok kızmıştım. inşaallah bi daha sie gitmez. eski zevkim yok ama olacağına inanıyorum. görücez bakalım. bye:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
:)
:)

keremerson

keremerson

Üye
iiymişş :):)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:kop:
:oke:

in_dream

in_dream

Üye
aman dikkat ha :D

metintoroo

metintoroo

Üye
Güzeldi :oke:

xkadir61

xkadir61

Üye

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Komikmiş :cool

Calaissien

Üye
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bencede bunu bütün erkekler dikkatle okumali

nurikaratas

nurikaratas

Üye
:d:d:d

D_aTeS

D_aTeS

Üye
:kop::kop:

qurbuz

qurbuz

Üye
:yuru:kop::yuru:ehe:coold:
:ehe:kop::yuru:ehe:yuru
:kop::yuru:ehe:kop:

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
hehehe süperler emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt