Erkekler Neden Küfürlü Konuşur?

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
Bu soruyu askere gitmeden önce sormuştum :d::d::d:
Meğer ne kadar anlamsız bir soruymuş :D

Şimdi de askerden sonra kullanmak üzere bozulan ağzı düzeltme programı arıyorum :D
Eskiden ne kibar bir adamdın sen be Ata :D

ata'yı arıyoruz :islik yakında banlanma riskide olabilir. :ehe

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Erkeklerin kişiliği ile alakalı bir durum ben hiç küfür etmeyen erkekleri tanıyorum. Ama genelde bazı erkekler sinirlendiğinde ve sinirni çıkartamadığında küfür ederler...

MetQ7

MetQ7

Üye
Çünkü kızların küfür etmesi için ellerinde erkekler gibi bir malzeme yok:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben mesela küfür etmem.daha dogrusu ederim de, degiştirerek ederim.mesela hassickthere :D:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Sanırım arkadaşın demek istediği "olmayan şeyinle neyin havası" bu gibi birşey di :ehe

hoss

hoss

Üye
kızlara küfür söylemek hiç yakışmıyo , çok yapmacık geliyo bana

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
günah ama

Mert

Mert

Üye
Bence dünyaya geldiğimizde bize vahşedilen bir özellik:hmmm
3. sınıf yaz tatiliydi sanırım. Bisikletle tur atoyordum. Lastik taşın üstünden geçti. Tam düşüyordumki ağzımdan o meşhuur anti quaite çıktı:D

zaza

zaza

Üye
şeytan bedenimizi ele geçirdiği için:ehe

çünkü 6 ay falan önce bir bilgiye ulaştım; eski zamanlar bir ülkenin kralı varmış peygamber efendimizin (sav) zamanında yaşayan biriymiş tam olarak adını hatırlamıyorum yabancıdan ziyade değişik bir isimdi :D neyse müslümanmış ama son zamanlarda yavaş yavaş dinden çıkmaya başlamış paranın esiri olmuş, yalan söylemeye başlamış, zina yapmaya başlamış ve en sonunda "küfre" bulaşmış yani demek istiyor ki ulaşılabilecek en kötü noktaya ulaşmış yani küfre ALLAH sonumuzu hayır etsin çünkü bizde işte o son noktadayız:ehe gerçi ben cennete gitmem ama en azından birgün cehennemden çıkmak isterim :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ben küfürü yok denecek kadar konuşanlardanım buda nedense arkadaşlarımın yanı bazılarını sankı zoruna gıdıyor .çünkü hoclar bazen bahsediyorlar küfürlü konuşmak acizliktir söylemeye düzgün cevabı olamaynar konuşur bazıları bana bakıyor şimdi hocada sanıyor kı ben küfür ediyormuşum gibi zannediyor o işte tuhaf oluyor ama farkeden ler nasılsa konuşma uslubundan bile anlar o yüzden rahatlıyom bazen :)

MetQ7

MetQ7

Üye
Küfüre karşıyız anti quaite:ehe:ehe

kol@j

kol@j

Üye
kendi sorunlarını üstü kapalı olarak dışa vuruyor...

----------Eklendi @ 08:09:52 ---------- Yazıldı @ 08:07:42 ----------

sanki marifet gibi davranıp

aslında bazı yerlerde ne kadar zayıf olduğunu anlatıyor

elinde olanın dilinde olmaz, dilinde olanın elinde olmaz...

adam diline doladıysa,,, elinde yok demek ki... sizce

Aege

Aege

Üye
Türk erkeğinin tipik davranışı,fakat ömrümünün hiç bir döneminde küfürlü konuşma veya küfür etme gibi bir alışkanlığım olmadı bunu nasıl başardım bilmiyorum ama en büyük etken kişinin büyüdüğü çevre ve aile diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
buketcik

buketcik

Üye
evet ya.gerçekten ne kadar küfür ediyorlar ya.
iki lafından biri küfür. terbiye meselesi.ama gerçekten küfretmeyi sevmeyen ve ağzından hiç kötü söz duymadığım tanıdıklarımda var.:)

Sandrake

Sandrake

Üye
Küfür; kullanmak istediğimiz cümlenin başına konur ki, asıl söylemek istediğimiz tamamıyla anlaşılsın.
-Hey! adamın bi dediği, bi dediğini tutmuyorki. de diyebiliriz.
Amaç küfürle dikkat çekip, asıl cümlenin eksiksiz anlaşılabilmesidir.
Örnek: Mutfaktan içeriye sesleniyoruz:
anti quite, bu koladan ben daha bi bardak içmedim, kim içti layn bunu ?

Eğer ki Bu kola... diye girseydim cümleye, içerden '' Neeeeey'' diye bi haykırış duyardım, cümleyi tekrarlamak zorunda kalırdım.

Örnekleri çoğaltabiliriz :ehe :kop:

Süper açıklama olmuş

maxirabit

maxirabit

Üye
Göreceleli bir kavram. Bazı erkeklere de bakıyorum ya sinirden yada zevkten öyle konuşuyor.
Ama uzun yıllardır tanıdığım bir kız arkadaşım da küfürlü konuşuyordu tabi ben olunca,heral de rahatlıktan.
Öyle söyleyince cevap bile vermezdim sonrada özürdilerdi.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bugun yanımdakı elemanların birbirine ettikleri gün içersindeki küfürleri ben ömrüm boyunca kullanmadım

Üst Alt