Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkekler Neden Küfürlü Konuşur?
Sponsorlu Bağlantılar
-YARINIYOK-
Üye
marifet sandıkları için ve kadınlara oranla ne kadar çok kaba olduklarını göstermek için
bir erkek veyahut da bayana küfür hiç mi hiç yakırmışıyor sadece kendilerini küfür sayensinde kendince bir şey yapmı sanıyorlar ve bu durum insanları küçük düşürmeye yetiyor...
arslansem
Üye
Hepimize kapak oldu bu yorum
tragedie
Emekli Yönetici
Nadide hepimize dersimizi verdi
-YARINIYOK-
Üye
amaç ders vermek değil ama umarım bu konuda ki arkadaşlar reelde dilini küfürden uzak tutar inşallah
Nedved
Emekli Yönetici
Yok yok iyi kapak oldu...
zehircbbb
Üye
Perfect!
Üye
valla konuşurken hiç küfür kullanmam ve kötü yanını görmedim anlaşılmama gibi falan...
minoo
Üye
oh ne qzel
ChavRash
Emekli Yönetici
İlginçtir, küfürlü konuşunca karşıdakinin dikkati bize yoğunlaşıyor. Sanırım işe yaradığı tek nokta bu olsa gerek.
minoo
Üye
olabilr..küfür etmeden karşındaki dinlemiyo takmıyo ki napalım
Revengeful
Emekli Yönetici
cümlenin anlamını güçlendirdiği için xD
minoo
Üye
qizli özne
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Sinirler gerildiğinde küfür olabiliyor.Ama Küfürü günlük konuşmalarda alışkanlık haline getirenleri de anlamak mümkün değil
Salihyet
Üye
Nasıl alışırsa öyle gidiyor. Bazısı dayaktan, küfürden anlıyor. Küçüklükte çocuk eğitimini iyi işleyememek sanırım meselenin kaynağı..
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bu soruyu askere gitmeden önce sormuştum
Meğer ne kadar anlamsız bir soruymuş
Şimdi de askerden sonra kullanmak üzere bozulan ağzı düzeltme programı arıyorum
Eskiden ne kibar bir adamdın sen be Ata
hoss
Üye
ben hiç hüfür etmem
Kral 63
Üye