Erkekler mi Daha Abaza,Kızlar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Erkekler mi Daha Abaza,Kızlarmı?

• Erkekler

Kullanılan: 13 24.5%
  • Kızlar

Kullanılan: 29 54.7%
  • İksi de birbirinden abaza

Kullanılan: 11 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    53
darkman81

darkman81

Üye
Bana göre kızlar.Sebebi ise ostrojen hormonu.Bu hormon tam bir dinamit heleki 20 li yaşlardaki kızlarla.Kızlardaki beyinle 20-25 yıl işbirliği yapar.Bu hormonun kanda fazla yükseldiği zamanlar asabi saldırgan ve sinirlilik oldugu gibi cinsel gücüde kat kat arttırabilir.Yani kişinin ruh haline göre değişir.Ostrojen kanda o anda düşükse oldukca iyimser ve sevecen olabildiği gibi yanaktan bir öpücük dahi almayı kolay kolay başaramazsınız ama eğer yükseksede...:ehe:ehe

Şaka bir yana bu anketin kesin bir sonucunu bulamayız kişiden kişiye farklılık gösterebilir mesela Kaslı erkeklerdeki testesteron miktarı daha fazladır ve daha abazadır diğer erkeklere göre.Şayet çevresel şartlar ve diğer etkenleri göz önünde bulundurursak bana göre kadınlar daha abazadır ve daha meillidir.Sadece belli etmezler saklamasını iyi bilirler.Bu durumda Kilidi açmakta erkeğe düşer :pro:
şu olayıda bilime döktük ya helal diyorum..:ehe:ehe

aLone

aLone

Üye
bu devirde 3.şık diyorum be nu ya herkes abaza:ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:hih: :hih:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne oldu abla :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kızların abazalığını kabullenemiyor.
Gerçekler acıdır Nadide. :ehe

Bkz. Etiketler :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mustafa abi o etiketleri erkekler yazıyor :ehe kız hiç abazakızlar diye arama yapar mi google da :ehe bizimkilerin işidir :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Onu bunu bilmem...
Kanıt isterim kanıt !!! :ehe

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Bana göre kızlar.Sebebi ise ostrojen hormonu.Bu hormon tam bir dinamit heleki 20 li yaşlardaki kızlarla.Kızlardaki beyinle 20-25 yıl işbirliği yapar.Bu hormonun kanda fazla yükseldiği zamanlar asabi saldırgan ve sinirlilik oldugu gibi cinsel gücüde kat kat arttırabilir.Yani kişinin ruh haline göre değişir.Ostrojen kanda o anda düşükse oldukca iyimser ve sevecen olabildiği gibi yanaktan bir öpücük dahi almayı kolay kolay başaramazsınız ama eğer yükseksede...:ehe:ehe

Şaka bir yana bu anketin kesin bir sonucunu bulamayız kişiden kişiye farklılık gösterebilir mesela Kaslı erkeklerdeki testesteron miktarı daha fazladır ve daha abazadır diğer erkeklere göre.Şayet çevresel şartlar ve diğer etkenleri göz önünde bulundurursak bana göre kadınlar daha abazadır ve daha meillidir.Sadece belli etmezler saklamasını iyi bilirler.Bu durumda Kilidi açmakta erkeğe düşer :pro:
çok ayrıntılı bir araştırma olmuş :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hangisi aç kaldıysa o :ehe

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ErkekLerinkine Yine Çözüm Var.. Abaza KızLara Hiç Çözüm Yok :ehe

Berlin Boleyn

türk dil kurumunun vatandaşın hizmetine sunduğu türkçe sözlüğü açıp bakarsan ''abaza'' kelimesini yanlış kullandığını görüceksin dostum.burda yazılması gereken ''abazan'' kelimesi olucaktı.keza abaza bir topluluk ismidir ve bu konuyla uzaktan yakından alakası yoktur.daha detaylı anlatmamı istersen sen şuan kızlarmı daha çok abaza kabilesindendir,yoksa erkekler mi daha çok abazan kabilesindendir demişsin bilmeden ama bilmemek ayıp değil öğrenmemk ayıptır.. vesuphan ALLAH vatandaşın kelime hazinesine fitne fesat sokma.
:nono:
TEŞEKKÜRLER

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
türk dil kurumunun vatandaşın hizmetine sunduğu türkçe sözlüğü açıp bakarsan ''abaza'' kelimesini yanlış kullandığını görüceksin dostum.burda yazılması gereken ''abazan'' kelimesi olucaktı.keza abaza bir topluluk ismidir ve bu konuyla uzaktan yakından alakası yoktur.daha detaylı anlatmamı istersen sen şuan kızlarmı daha çok abaza kabilesindendir,yoksa erkekler mi daha çok abazan kabilesindendir demişsin bilmeden ama bilmemek ayıp değil öğrenmemk ayıptır.. vesuphan ALLAH vatandaşın kelime hazinesine fitne fesat sokma.
TEŞEKKÜRLER

Dinime küfreden müslüman olsa derler ... yüz tane harfi yanlış kullanmışsın :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
TEŞEKKÜRLER
Doğru şeyleri yanlış şekilde ifade etmeye bir örnek olmuş sizinkisi :)

Berlin Boleyn

:coold: ocakta yemek yanıyodu ona yetişiyim derken imla hatası yapmışım hahahaaa

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:coold: oOcakta yemek yanıyordu ona yetişieyim derken imla hatası yapmışım. hahahaaa
Ama hâlâ yapıyorsunuz :)

Amacım gereksiz ayrıntılara takılarak rahatsızlık vermek değil, yanlış anlamayın lütfen ama bahsettiğiniz hatalı kullanımdan
van_hoijdonk arkadaşımız konudaki 38. mesajda bahsetti(http://www.maxicep.com/konu-disi/erkekler-mi-daha-abaza-kizlar-mi-4-260606.html#post1685853). Ama gereksiz yere sert bir üslup kullanmadığı gibi yanlış kelime kullanımından bahsederken imla hataları da yapmadı :)

Kibarca da uyarabilirsiniz insanları :)
Örnek:http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...tezkereler-kurtoglu85-156890.html#post1015511

Yahu 1 sene 2 ay önce yazdığım yazıyı hatırlıyorum :ss Deli miyim neyim...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ama hâlâ yapıyorsunuz :)

Amacım gereksiz ayrıntılara takılarak rahatsızlık vermek değil, yanlış anlamayın lütfen ama bahsettiğiniz hatalı kullanımdan van_hoijdonk arkadaşımız konudaki 38. mesajda bahsetti(http://www.maxicep.com/konu-disi/erkekler-mi-daha-abaza-kizlar-mi-4-260606.html#post1685853). Ama gereksiz yere sert bir üslup kullanmadığı gibi yanlış kelime kullanımından bahsederken imla hataları da yapmadı :)

Kibarca da uyarabilirsiniz insanları :)
Örnek:http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...tezkereler-kurtoglu85-156890.html#post1015511

Yahu 1 sene 2 ay önce yazdığım yazıyı hatırlıyorum :ss Deli miyim neyim...

Açıklaman için teşekkürler Ata...

Bu açıklamayı yorumlarda veya konularda üyelerin hatasını sert bir dille ve herkesin görebileceği yere yazarak, o üyeyi rencide eden herkese armağan ediyorum. :)

Berlin Boleyn

ben kimseyi rencide etmeye çalışmıyorum ki sizde 2 kişi bi bayanın üstüne geliyosunuz tamam ben kowboydan özür diliyorum ama bana alındığını ssanmıyorum:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kolay kolay alınmam :oke:

Üst Alt