Erkekler mi Daha Abaza,Kızlar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Erkekler mi Daha Abaza,Kızlarmı?

• Erkekler

Kullanılan: 13 24.5%
  • Kızlar

Kullanılan: 29 54.7%
  • İksi de birbirinden abaza

Kullanılan: 11 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    53
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Erkekler mi Daha Abaza,Kızlar mı?
Erkekler mi Daha Abaza,Kızlarmı?

Anketi komik bir sitede gördüm ve ben de açmak istedim ... Tartışma ve hakaret istemiyorum!

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:ehe bu ne yaaahu bence 3. şık
:coold:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne güzel anket ışte :ehe

passiv€ aggressiv€

Üye
bnce ikiside birbirinden abaza :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ay buda sorumu tabiki erkekler :D (acaba böyle diyerek abazalık mı yaptım ki :))

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İnanmıyorm bu ne biçim konu :ehe tabii ki erkekler , yani bunu saklamak hiç iyi olmak abazalık iyi bişey :kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Fıstıktan çok cevize benziyor :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fark yapmaz :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bana göre kızlar.Sebebi ise ostrojen hormonu.Bu hormon tam bir dinamit heleki 20 li yaşlardaki kızlarla.Kızlardaki beyinle 20-25 yıl işbirliği yapar.Bu hormonun kanda fazla yükseldiği zamanlar asabi saldırgan ve sinirlilik oldugu gibi cinsel gücüde kat kat arttırabilir.Yani kişinin ruh haline göre değişir.Ostrojen kanda o anda düşükse oldukca iyimser ve sevecen olabildiği gibi yanaktan bir öpücük dahi almayı kolay kolay başaramazsınız ama eğer yükseksede...:ehe:ehe

Şaka bir yana bu anketin kesin bir sonucunu bulamayız kişiden kişiye farklılık gösterebilir mesela Kaslı erkeklerdeki testesteron miktarı daha fazladır ve daha abazadır diğer erkeklere göre.Şayet çevresel şartlar ve diğer etkenleri göz önünde bulundurursak bana göre kadınlar daha abazadır ve daha meillidir.Sadece belli etmezler saklamasını iyi bilirler.Bu durumda Kilidi açmakta erkeğe düşer :pro:

Cynical

Cynical

Üye
Aşık kadın > Tok ve Stressiz Erkek > Tok ama stresli erkek > Aç ama stressiz erkek > Aç ve Stresli Erkek > Aşık olmayan kadın
:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Er-kek yeni çıkmış bu Popkek'e rakip:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tansaş ve bütün Gross marketlerde :ehe

greenmile

greenmile

Üye
erkeklerdir yani (:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
asılınca devamı geliyo zaten :ehe

greenmile

greenmile

Üye
tamam abaza kızlarda varda özellikle türk erkekleri abazalığın sınırlarını zorluyorlar :D:ehe

Üst Alt