Erkekler Aglar Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Erkekler Aglar Mı?
<span style="font-family:Comic Sans Ms">Erkekler aglar mı? Eger aramızda aglayan varsa en son ne ıcın agadıgını yazabılır mı..

ben kız arkadasımdan ayrıldıgım zaman dünya basıma yıkıldı sanki bi onun için cok agladım bide kan en yakın arkadasım askere gitmişti bi de onun için agladım günlerce...</span>

hidayet

hidayet

Üye
bendede bir huy var kendimi ne kadar zorlasamda ağlayamam yüz şeklim hep böyle

..::Riddick::..

Üye
Ağlar arkadaş...

sebofb090

sebofb090

Üye
yoq yaw erkek adam ağlarmı hiç ( tabi yeri gelince ağlar )

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(sebofb090 &#064; Dec 7 2005, 04&#58;01 PM) [post=223797]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yoq yaw erkek adam ağlarmı hiç ( tabi yeri gelince ağlar )
[/b][/quote]
sebo be ağlamaz olurmu kardeşim tutabilene aşk olsun ozman...

slayer

Üye
sinirlenince ağlar....

__Midas__

__Midas__

Üye
Dedem çok hasta idi,kanser,yıl 1998 fazla uzatmayacam babam telefon açtı babam öldü diye ben telefonun yanında idim sesi duydum işte o zaman ağladım uzun bir süre başka hiç hatırlamıyorum ağladığımı.

abuvice

abuvice

Üye
Aglar.. babam ve oğlum filminde ağladım az önce...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Dec 7 2005, 05&#58;10 PM) [post=]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dedem çok hasta idi,kanser,yıl 1998 fazla uzatmayacam babam telefon açtı babam öldü diye ben telefonun yanındaydım sesi duydum işte o zaman ağladım uzun bir süre,başka hiç hatırlamıyorum ağladığımı.
[/b][/quote]

Kardeş başın sağolsun

Şöyle söyleyeyim ağlamayan canlı yoktur..( hayvanlar , insanlar , ağaçların bile ağladığı söyleniyor.)

ßende kolay kolay ağlamam bir yakınım vefat ederse veya bir büyüğüm bana hakaret ederse gururuma yediremem ağlarım utanacak bişey yok

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
1999&#39;da dedem kanserden vefat edince günlerde ağlamıştım...

Birde tabi sevgilimden ayrıyım bi süredir aramızda uzun bi yol var o yüzden bazen hüzünleniyorum..

keano

Üye
EVET AGLAR, bal gibide aglar..ben en son hatirliyom..kardesim ilkokul 1deydi yada 2 de bi arkadasi sirtina atlamis buda dusmus agzini yere carpmis boole ustteki disler tamamen kople dokulmustu boyle diseti kan, kirik dis parcalari igrenc bi sahneydi..onu ogrenince bide cocuu gorunce sinirden aglamistim...soona hatirlayamiyom yav...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Erkekler de bir İnsan türü olduğuna göre ağlar.

jöly

Üye
erkekler de ağlar bayanlar da tabiat kanunu bence ağlamak bir nevi deşarj olmaktır rahatlatır insanı

Üye
Valla ben ota b*ka ağlamam ama zaman geliyo birini kaybediyosun, sevdiğinden ayrılıyosun ......................

jöly

Üye
ama erkekler gizli ağlar herkesin içinde ağlayanını ben görmedim şahsen&#33;

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öyle ulu orta yerde ağlanmaz tabii. Racona ters bikerem.

Ayrıca ben 17yıllık yaşamım boyunca iki kere ağlamışım. Ama bi gün çok pis ağlayacam gibime geliyor. Allah ağlatmasın.

ruh hastası

ruh hastası

Üye
benimde 2ay önce kardeşim ameliyat olmuştu onu ameliyattan sonra görünce sinirim bozuldu ve birden bende anlamadan göz yaşlarım akmaya başladı

ukalaboy

ukalaboy

Üye
ağlar bilader

swedeniz

swedeniz

Üye
ağladım dedemlerdeydim evde babaannem dedem vardı dedem ağır hastaydı damar tıkanıklığı vardı yatalaktı bi anda dedem hıçkırıklara boğuldu bobamı aradık doktoru çağırmasını söyledik babam o gün
doktor aramıştı pazar günüydü aradan 1 saat geçti babamdan haber yok dedemin hıçkırıkları sürüyor
babaannem dedeme su getirdi içti ve bana baka kalıp hayata veda etti babanemin gözünden
yaşlar aktı bianda ben şok oldum dedemin yanına geldim dede dedim uyanmadı şok olmuştum
dışarıya çıktım kaldırıma oturdum babamı bekliom babam geldi doktorda yanındaydı dedemi kaybettik
dedim bi anda babamın sesi kısıldı kapıyı açtı dedemi orada gördü ağlamaya başladı bende o anda bende
ağladım 1 ay boyunca üzüldüm ve onu düşündüm dedemin adı ahmet durmaz dı o öldükten sonra
benim adım ahmet deniz durmaz olmasını istedim dedemi çok severdim o yüzden..

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
ağlar tabiki, erkeklerin duyguları yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt