Erkek Meselesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Rahat bırakın metini ben burdayken kimse bir şey yapamaz metincim sana sen rahat ol :) Burası diğer taraf değil kimse banlayamaz seni. tercihler değişkendir, senin tercihin için biz seni neden banlayalım ki :)

Gittiğimde iyi bakın metine admin arkadaşlar, üzmeyin onu, kırmayın onurunu :ehe

:ehe:ehe:ehe

metinT

metinT

Üye
    Konu Sahibi
Ardakadaş gay değilmiş.Rededildim. :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
aLσηє;1665206' Alıntı:
çok üzüldüm senin durumuna ya ah ben kıyamam sana:ehe:ehe

Ömer çok sıcakkanlı bir insandır metin :kop::kop::kop::kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konuyu bazıları halen anlamamakta ısrar ediyor , durum çok basit değil öyle bildiğiniz gibi...

Sizi Araştırmaya davet ediyorum ,ne kadar anlayışlı olup doğal karşılar iseniz okadar değer görürsünüz.

Hiç merak edip araştırmadınız mı internette Gay terimini ...

Koskoca prof.lar açıklama yapıyorlar...

Unutmayın ki Altını çiziyorum Türkiyede sürü ile Gizli Eşcinsel bulunmakta , bunlar kendilerini açamıyorlar ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konuyu bazıları halen anlamamakta ısrar ediyor , durum çok basit değil öyle bildiğiniz gibi...

Sizi Araştırmaya davet ediyorum ,ne kadar anlayışlı olup doğal karşılar iseniz okadar değer görürsünüz.

Hiç merak edip araştırmadınız mı internette Gay terimini ...

Koskoca prof.lar açıklama yapıyorlar...

Unutmayın ki Altını çiziyorum Türkiyede sürü ile Gizli Eşcinsel bulunmakta , bunlar kendilerini açamıyorlar ..

Tamam bir yere kadar haklısın ... ama bu tür davranışların türk toplumunda örfünde veya adetlerinde yeri yok ve olmadı da ... nasıl doğal karşılaabiliriz ??? avrupadaki gibi anamız babamız gay veya lezbiyen değil ki . :) bu eşcinsellik yüzünden koskoca kavim yok edilmiş ibret olsun diye ... gizli eşcinseller de gizli kalsınlar bence hiç açmasınlar kendilerini :ehe bilal alınma sakın bana üzdüysem özür dilerim ama böyle düşünüyorum :) anormal bir durumu normal göremiyorum :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tamam bir yere kadar haklısın ... ama bu tür davranışların türk toplumunda örfünde veya adetlerinde yeri yok ve olmadı da ... nasıl doğal karşılaabiliriz ??? avrupadaki gibi anamız babamız gay veya lezbiyen değil ki . :) bu eşcinsellik yüzünden koskoca kavim yok edilmiş ibret olsun diye ... gizli eşcinseller de gizli kalsınlar bence hiç açmasınlar kendilerini :ehe bilal alınma sakın bana üzdüysem özür dilerim ama böyle düşünüyorum :) anormal bir durumu normal göremiyorum :)

Biraz kaba düşünmüyor musun sence ?

Senden bunu beklemezdim .

Ayrıca Eşcinselliği anlatan bir yazı paylaşacağım umarım silinmez , bence bunu öğrenmek temel ihtiyaç oldu :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sende baya hoşgörülü düşünmüyor musun :)

aLone

aLone

Üye
hoşgörülü olmam ben bu konuda görüşlere saygılı olurum ama

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ömer kendinle çelişiyorsun :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konuyu daha önceden görmüştüm ama elleşmek istememiştim..
Ben birkaç şey söyleyeceğim ve hoşgörülü olamayacağım.
Bu İğrenç bir durum,başlığa bak ya erkek meselesi...Ben bayan bir üye beklerken karşıma sap çıkmış ona buna açılacam diyor..Bana çağdışı bir insan gözüyle bile bakabilirsiniz(ki hiç de öyle değilim) ama nefret ederim böyle şeyleri duymaktan,bir de sürekli üste çıkıyor konu..

aLone

aLone

Üye
yani şimdi enescim görüş derken:ehe hani eşcinselliğe karşı olmayanların görüşüne:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam ömer tamam :ehe :ehe Anıl sen de bizim kafadan çıktın :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt