Erkek Meselesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metinT

metinT

Üye
    Konu Sahibi
Erkek Meselesi
Merhaba arkadaşlar
Çalıştığım işyerinde yan odadaki arkadaşıma karşı son 2 haftadır bir şeyler hissetmeye başladım.Genelde tarzlarımız farklı mesela ben yabancı pop tarzı müzikleri dinlerken o türkü dinlemeyi seviyor.Ben Fb liyim o Gs li vs vs..yani öyle çok ortak noktamız yok.Ama aynı dili konuşuyoruz.Onun da bana karşı boş olmadığına eminim.Ama bir türlü açılamıyorum.Onunla konuşurken dikkatimi toplamak zor oluyor ve başladığım konuya odaklanamıyorum.Uzun süreden beri(4 ay) ilişki yaşamamıştım.En son ayrıldığım erkek arkadaşıma çok büyük kavga etmiştim ara sıra telefonlaşıyoruz ve bu aralar yeniden başlamak istediğine dair sinyal aldım.Yani kafam çok karışık.Yeniden mi başlamalıyım yoksa ex aşkılma denemeli miyim?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben sana burda bişey desem senin hayatın etkilenecek , ben değil kim sana bişey dese öle olacak, dikkatli ol. ama eğer ayrıldıysan bi sebep vardıki ayrıldın, sen bir bayansan ve bir erkekten hoşlanıyosan senin bunu ona sölemen daha zor olur farkındayım. türkü dinlediğine göre bence ağır başlı birisi peki sen ona ayak uydurabilecekmisin bunları düşündünmü. hiperaktifsen o sana yetişemez uyumsuzluk burdan çıkar.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İlan et be aşkını.

aLone

aLone

Üye
bekle bence biraz daha ya da kararlarını kendin vermen en mantıklısı

metinT

metinT

Üye
    Konu Sahibi
Erkeğim ben:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o zaman bu ne
''En son ayrıldığım erkek arkadaşıma çok büyük kavga etmiştim ara sıra telefonlaşıyoruz ve bu aralar...''

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:hmmm

aLone

aLone

Üye
cevap bekliyoruz:D

>OsmanliTorunu<

Üye
selam millet....!!!
canim..illaki ortak yönleriniz olmasi gerekmio...bunu bill...!!!!hemen o su takimi tutuo sen bu takimi tutuo diye ...bitirme....ilaki senin kopyan olmasi gerekmioo......:@
neyapmaya sira gelince.....bana onun msnnisi ver ben azini yoklim...cidden söylüorum..alay gecmiorum....süphen olmasin...100de 100 güvene bilirsin....nasil olsa OSMANLI TORUNUYUZ...!!!demi
eger bu kabul etmessen....sana tek dicem ZAMANA...birak bence eger kaderinizde yollariniz icin bulusmak yaziorsa ozaman illaki biseyler yasarsiniz...ccanim.....yinede en iyisini senin icindeki ses bilir.....hadi by by....³made by OSMANLI TORUNU....!!!:oke:

metinT

metinT

Üye
    Konu Sahibi
EroL

EroL

Emekli Yönetici
mutluluklar:)

Sidretül Münteha

Üye
:ehe Allah'ımm Metin Allah Sana Akıl Fikir Versin Kardeşim Töbe Yarabbi Yaa Ne İnsanlar Var

Dünyanın Sonu Geldi Arkadaşlar :ehe

Metin Emın Ol Oo Kişi Seni Takmıyodur Aslanım :)

Açılmaa Senn Kal Böylee Cidden ;)

aLone

aLone

Üye
oha oha :D şaştım kaldım yorum yok artık bu konuya töbe töbe :D

Sidretül Münteha

Üye
Aynen Ömer Bencede Amaa Konuşş Arkandayım Yaa Yakıştırmadım Benn :ehe

En Çok Erol'a Güldüm Anlamadı İlk Başta Ben Dedım Anamm İlk Başta :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sen en başında anlayabildinmi ?

Sidretül Münteha

Üye
Vallahi Anladım Hatta

Erol Neden Böyle Yazmış Demek Ki Anlamadı Dedimm

Cunkı Üye Erkek .. Bide Erkekten Bahsedıyo Yani Anlamamak Elde Değil :ss:ss

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben ismini bilerek metin yazmış diye geldi aklıma. hani bayan olarak bilinmek istemiyodur dediydim. ilginç anlar :)

Sidretül Münteha

Üye
Evet Oo Düşüncede Olabilir Ama İşte Öyle :ss

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yazık yaa bide safça duygu beslemiş baksanıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt