legend5858
Üye
ben şüpheliyim amaErkeğim ben![]()
ben şüpheliyim amaErkeğim ben![]()
doğru diyorsunallahın yasak ettiğini nasıl doğal karşılayabiliriz ki
![]()
Anlayışlı olmak lazım , bu konu hakkında okuyun !karşılayanlar var neyse beni ilgilindermez görüşümü bildirdim sadece

nasıl bu kadar doğal karşılıyosunuz anlamıyorum çok saçma erkek erkeğe aşık olmuş bizde akıl veriyoruz allah sonumuzu hayır etsin
Evet allahın yasağı bu ama allahın yasak ettiği şeyleri toplum o kadar doğal karşılıyorki.Mesela karısını aldatan erkekler çok doğal karşılanıyor bu günah değilmi?Yada bekar bir kızla beraber olması çok çok doğal karşılanıyor bu günah değilmi? Şimdi çıkıpda allahın yasak ettiği deniliyor sanki birazcık işine gelince islam rengine bulanmak gibi birşey oluyor budoğru diyorsunallahın yasak ettiğini nasıl doğal karşılayabiliriz ki
![]()

İşte yorum bu , okumuşsun belli , biliyorsun yaniEvet allahın yasağı bu ama allahın yasak ettiği şeyleri toplum o kadar doğal karşılıyorki.Mesela karısını aldatan erkekler çok doğal karşılanıyor bu günah değilmi?Yada bekar bir kızla beraber olması çok çok doğal karşılanıyor bu günah değilmi? Şimdi çıkıpda allahın yasak ettiği deniliyor sanki birazcık işine gelince islam rengine bulanmak gibi birşey oluyor bu
Gaylik toplumda normal karşılanmaz çünkü çoğu erkeğin eşcinsel fobisi vardır.Ama unutmayın eşcinsellik o kadar doğaldırki hayvanlarda bile görüne bilir![]()

Evet gaylik hormonal bozuklukdur ama zaten hormonal bozukluk olduğu için normaldirEşcinsellik hormonel bir bozukluktur. Sanırım buna kimsenin bir itirazı yok. Peki bu bozukluk niye normal karşılansın ki? Ben de bunu anlamıyorum. Adı üstünde bir bozukluk. Akıl ve vücut sağlığı yerinde olan hiçkimse kendi cinsinden bir kişiye cinsel ilgi duyamaz.
Nasıl hemen hemen her erkekte olan "çok eşlilik" isteği zinayı dinen suç olmaktan çıkarmıyorsa, bu hormonel bozuklukta eşcinselliği doğal bir davranış yapmaz. Ikisi de günahtır ve toplumun verdiği tepkiler de suçun derecesini hafifletmez.
Ben nasıl uçkuruma sahip olup zinadan kaçıyorsam, bu arkadaşlar da kendi dürtülerine karşı gelecekler. Gelirlerse ne ala, gelmezlerse de kimse benden saygı filan beklemesin...
Mesela otistik bozukluk e buda bir bozuklukdur ne yapalım otistik çocukları yakalımmı?Ayrıca zina meselesine gelince bayanlara karşı ilgi duyan bir erkek evlenebilir.Bu şekilde zinadan kurtulabilir.Bu arkadaşımızın öyle bir şansı varmı? Unutmayın bu bir hastalık ve sizinde başınıza gelebilir.Sanırım izmirde yaşıyorsunuz.İzmirin bulunduğu coğrafyanın etkisiyle toplum bir takım durumları benim yaşadığım istanbul fatih bölgesinden daha rahat karşılayacağına süpheniz olmasın.ben zaten karısını aldatanın doğal karşılıyorum demedim kalkıp biride ben karımı aldattım pişmanım deyip konu açsa napcaksınız ah canım vah canım mı diceksiniz gene.gayliği doğal karşılıyorum zaten insanın elinden gelmeyen bir şey ama kalkıpta ulu orta ben şu erkeğe aşığım cart curt dememesi lazım avrupada ya da hollandada değiliz siz nasıl bi toplumda yetiştiniz bilmiyorum ama benim yaşadığım toplum bunu kaldırmaz !

Evet gaylik hormonal bozuklukdur ama zaten hormonal bozukluk olduğu için normaldirMesela otistik bozukluk e buda bir bozuklukdur ne yapalım otistik çocukları yakalımmı?Ayrıca zina meselesine gelince bayanlara karşı ilgi duyan bir erkek evlenebilir.Bu şekilde zinadan kurtulabilir.Bu arkadaşımızın öyle bir şansı varmı? Unutmayın bu bir hastalık ve sizinde başınıza gelebilir.
Tedavisi konusu üyenin kendi bileceği iş dir.İster tedavi olur ister böyle dolaşır ki bunun tedavisi mümkün değildir.Siz sadece hormonal bozukluk olarak bilseniz de aslında işin bilinç altında çok büyük etkisi vardır.Yani ailevi durumdur.Günah konusuna gelince burası mizan terazisi değildir.Herkesin günahi ve sevabı kendinedir.Bu bizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.Hormonel bir bozukluk ise bu nasıl normal olabilir? Sonuçta bir anormallik var ki bu insanlar hemcinslerine meyil duyuyorlar. Tamam isteyerek olmuyor ama isteyerek sakat yada hasta da olmuyoruz. Ancak bunların tedavisini arıyoruz. Aynı otistik çocukları "amaan bu da böyle doğdu işte, kabullenelim" demediğimiz, tedavi etmeye çalıştığımız gibi... Peki niye eşcinselliğin tedavisini aramıyoruz da bunu normal karşılamaya çalışıyoruz? Hem psikilojik ve hemde hormonel olarak zorlu bir süreç sonucunda da olsa eşcinselliğin tedavisi mümkün.
Olayı bu arkadaşa indirgemeyeceğim çünkü samimiyeti ve gerçekliği açısından şüpheliyim ama genel bir cevap vereyim evlenme meselesine. Diyelim ki gerçekten de hormonel olarak bir bozukluk yaşayan, durumunun bilincinde bir insan var. Bu kişi eğer inançlı biriyse zaten durumunun kendinden kaynaklanan bir sorun olmadığını, böyle olmasında bir günah olmadığını bilir ve buna göre hareket eder. Sonuçta nasıl ki erkek yada kadın olarak yada hastalıklı yada sağlıklı olarak doğmak bizim elimizde değilse eşcinsel eğilimle doğmak da en azından hormonel bozukluk yaşayan insanların elinde değil. Bu insan bunun bir imtihan olduğunun farkında olmalı. Nasıl ki kimimiz para ile, kimimiz kadın/erkek ile, kimimiz makam mevki ile, kimimiz fakirlikle imtihan ediliyorsak bu kişinin imtihanı da eşcinsel duygularıdır. Eğer bu duygularına kapılıp eşcinsel bir ilişkide bulunursa Allah'ın lanetlediği büyük bir günah işlemiş olur. Eğer bu duygularına kapılmaz ise de yine bunun mükafatını görür.
Evet allahın yasağı bu ama allahın yasak ettiği şeyleri toplum o kadar doğal karşılıyorki.Mesela karısını aldatan erkekler çok doğal karşılanıyor bu günah değilmi?Yada bekar bir kızla beraber olması çok çok doğal karşılanıyor bu günah değilmi? Şimdi çıkıpda allahın yasak ettiği deniliyor sanki birazcık işine gelince islam rengine bulanmak gibi birşey oluyor bu
Gaylik toplumda normal karşılanmaz çünkü çoğu erkeğin eşcinsel fobisi vardır.Ama unutmayın eşcinsellik o kadar doğaldırki hayvanlarda bile görüne bilir![]()
neyse uzatmaya gerek yok ... kimseyi hor görmem tercihlere saygılıyım ama kendimce doğru bulmuyorum ..sana ahmet şafak-memleket meselesi dinlemeni tavsiye ediyorum metin