Öldürürler senipekıama taşlamayın bak erkek dedıgın sewgılısıne yada karısına sozune gecırmelı sert olmalı(dayak dıyıl tabı) ilgı alaka tabıkı her erkekte olcak
ama kendı acımdan konusuyorum benım eger bı sewgılım olursa ben karıssın ısterım nerdesın yannda kım var gıbı
ben bunu ısterım

ahhh ne isterdim biliyomusunuz![]()

Bunu bütün kızlar başta ister sonra aylar geçer bu ilginin adı bana güvenmiyor musun olurpekıama taşlamayın bak erkek dedıgın sewgılısıne yada karısına sozune gecırmelı sert olmalı(dayak dıyıl tabı) ilgı alaka tabıkı her erkekte olcak
ama kendı acımdan konusuyorum benım eger bı sewgılım olursa ben karıssın ısterım nerdesın yannda kım var gıbı
ben bunu ısterım

pekıama taşlamayın bak erkek dedıgın sewgılısıne yada karısına sozune gecırmelı sert olmalı(dayak dıyıl tabı) ilgı alaka tabıkı her erkekte olcak
ben bunu ısterım

Bunu bütün kızlar başta ister sonra aylar geçer bu ilginin adı bana güvenmiyor musun olur![]()
Ahaa ! Bu benim
Bunu bütün kızlar başta ister sonra aylar geçer bu ilginin adı bana güvenmiyor musun olur![]()

Çekirdek satılır..
Taze pijamalı çekirdeek