Ericsson K750 Messenger

Sponsorlu Bağlantılar

myben

Üye
    Konu Sahibi
Ericsson K750 Messenger
Selamlar arkadaşlar
k750 ye messenger denemesi yaptık mig33 denen yazılımı yukledik ama bu yazılım anlasılmaması için yapılmış sanırım anlamak için alim olmak gerekiyor eMSN yukledik sagolsun 3 satırda 10 kontor yiyor UltraIM yukledik buda terial miş 7 gun diyor ama 7 saatte kullanımı kapattı Onerileriniz varmı acaba

kry55

Üye
emsn yi ben kullanmıştım. benimde tel k750i, fakat her mesaj yazdığımda 1 kontorun yüzde 5 i gibi bir kontör gidiyordu. başka bir sorun var sanırım birde internet ayarlarını kontrol et.

myben

Üye
    Konu Sahibi
ilginctirki internet ayarlarımız da normal ultraIm QuickIm de kontur u normak goturmekte ama Emsn de somuruyo resmen anlamadım gitti

arifff

Üye
hocam naptınız ya java bu kadar kötümü ücret konusunda öyleyse çok yazık

islam61

Üye
ben senın yarınde baska bulurdum
ama bılmıyom

atilla3530

Üye
k750 ye uyumlu msn programlarının ücreti çok fazla

fffsss

Üye
ben bir aralar mobilmsn yüklemiştim türkçe mobilexa diye bir siteden yüklemiştim 24 saat içinde her giriş 1 kontür yani girdin o günün sonuna kadar hiç bişey yazmadan beklersen yine 1 kontürün gidiyor ama hiç bişey yazıp göndermedim kullanan arkadaşlar memnun olduklarını söylüyorlardı
program için lisans gerekmiyor

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Mig 33 Kullan Dostum En İyisi

cvbnmö

Üye
size 1 kontorluk msn oneriiim mobil msn v1.3 yazarak arayın hemen cıkar

hakan17

Üye
saolasın ellerinmne saglık

stewart

Üye
arkadaslasr bend ede k750 var ama ben msn yi cepte msn diye bir sitede yükledim ilk yüklemede 8 konturumu yedi ve sonra saati 2 kontur yiyo herkeze tavsiye edeerim birde benim türcell hattım bilginize diğer hatlara ne kadar yer bilmemm

ycg35

ycg35

Üye
mig33 ten şaşmayın bugün arkadaşımın w810 i sinden msn e bağlandım gerçekten güzel bi program k750i de çalıştırır diye düşünüyorum ama mutlaka gprs wap ayarlarınızı yapın yoksa doğrudan csd ile 1 dk si 3 kontöre int.e bağlanırsınız kesinlikle gprs ayarlarınızı yapın gerçekten memnun kalırsınız
programı wap.mig33.com adresinden hem telefonunuza hemde bilgisayarınıza çekebilirsiniz iyi yazışmalar...

genc1

genc1

Üye
naptınız ya java bu kadar kötümü ücret konusunda öyleyse çok yazık

buraksahin3

buraksahin3

Üye
kardeş bence ceptemsn i indir 50 kontor filan tahminimce gider sonra ayrlarını yaparsın ayarlarındada 24 saati bir kontüre diyor çok fazla konuşursan saatte 5,6 kontör fslan gider
haydi sana kolay gelsin

osman8282

Üye
aga bence bu k750 inın mesenger sorunu varr:

anlam2059

Üye
arkadaslar bende ebuddy diye bir program yukledım ama sımdılık bısey dıyemıyorum fatura gelınce görecegiz bakalım ama dediğinız gibi ise yazık o kadar para ve kontor verilmez

jagler_18

Üye
arkadaş bende bus orunlar vardı cep telefonundan wap.cepmsn.com a gir msn indir fazlo kontör yemiyo ........emeğe saygı lütfen........

panzehir_333

Üye
slm k750i için en ideal msn mig33. nedeni ise. çok basit kullanımı var. geçişleri ve gönderim tuşu rahatlığı var. t9 sözlük var. chat odaları var. ilk açtığında 1 kontur devamında ise sadece 60 kb başına 1 kontur. tavsiye ederim. türkçe değil ama çok seri yazıyorsun gönderim hızlı. ayrıca uyarı sesi normal bildirim mesaj sesi gibi.

bluescream2

Üye
bana yardımcı olabilirmisiniz ben araştırdım indiremedim msnim bu [email protected] ekler ve yardımcı olabilirseniz sevinirim

emre145823

Üye
beyler Mig 33 cok fazla batarya gidiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt