Ergenlikte bıyıklara jilet atmak?

Burak

Üye
oo iyi işte. sen evlende sıra bize gelsinn

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
üç dört sene önce benimde hevesim vardı şimdi pismanim aman

Tepkiler: zaza
simitçi bıyığı styla

Tepkiler: buketcik
    Konu Sahibi
Gerçeği söyleyeyim şimdi kestim nolucak peki??? artık hep kesecekmiyim?????

Tepkiler: *İnci Sözlük*
    Konu Sahibi
Şimdi baktım tüy gibi değilde tüyden daha sert çok az çıkmaya başlamış galba...4 gün oldu keseli makine mi alcam yoksa hayatım mı kaydı

zaza

Üye
Şimdi baktım tüy gibi değilde tüyden daha sert çok az çıkmaya başlamış galba...4 gün oldu keseli makine mi alcam yoksa hayatım mı kaydı

seni korkutmak istemem ama tüm erkekler senden bişey gizliyor aslında bir gecede o sakallar öyle bir hal alıyor ki ilk 1 hafta kimse dışarı çıkmıyor çünkü senin görmediğin ve herkesin farkında olduğu kötü bir durum var herkes senden gerçeği gizliyor aslında 1 ay ağrı yapacak daha başlamadı ama başlar sancılar kafana vuracak delirdimmi diye düşünmeye başlayacaksın çünkü erken jilet attın 1 ay rahatsız olacaksın

şaka yaptım sakın korkma

zaza

Üye

seni korkutmak istemem ama tüm erkekler senden bişey gizliyor aslında bir gecede o sakallar öyle bir hal alıyor ki ilk 1 hafta kimse dışarı çıkmıyor çünkü senin görmediğin ve herkesin farkında olduğu kötü bir durum var herkes senden gerçeği gizliyor aslında 1 ay ağrı yapacak daha başlamadı ama başlar sancılar kafana vuracak delirdimmi diye düşünmeye başlayacaksın çünkü erken jilet attın 1 ay rahatsız olacaksın

şaka yaptım sakın korkma

Konu Sahibi
Peki artık nabıcam hep jilet ile kesecek miyim

Konu Sahibi
Artık hep makine ilemi alıcam her hafta sonu bıraksam uzarmı ki hep of ya keşke dokunmasaydım ama tüyler irenç duruyodu

----------Eklendi @ 19:17:03 ---------- Yazıldı @ 19:12:14 ----------

Lütfen yardım aklımda çok soru var bıyıklarım babam gibimi olcak her hafta sonu kesecekmiyim jiletle kessem nolur makine mi alacağım yaş 15-16 çok erken değilmi

Revengeful

Emekli Yönetici
Her gün çıkmaz. İleriki yaslarda her gün kesmeye başlayacaksın ama.

Konu Sahibi
Yok o parantez içindeki şey sadece ve sadece örnek vermek içinde pardon öle yazdığım için

----------Eklendi @ 19:34:20 ---------- Yazıldı @ 19:31:56 ----------

Ben şimdi yaş 14-15 arası jilet ile tüyleri kestim şimdi nolucak her pazar kesecek miyim makine mi alayım yoksa dokunmayıp lisedemi keseyim

Tüy dökücü krem kullan hazır çoğalmadan ileride 2 güne bir traş olduğunda jilet+köpük görmekten bıkarsın yol yakınken köse ol

zaza

Üye
kösemi adam intiharmı etsin istiyorsunn

Traş olupta napcak ki jileti kaydırdımı agız-burun kan içinde Zaten yeni nesi kızlar öyle sakallı erkeği pek sevmez