Erdem Genç - Motivasyon

Sponsorlu Bağlantılar

biricerik

Üye
    Konu Sahibi
Erdem Genç - Motivasyon
Erdem Genç, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun olmuş aynı zamanda şuan halihazırda İstanbul Üniversitesi Adalet Bölümü öğrencisi olarak eğitim öğretim hayatına devam etmektedir. Türkiye’de eğitim, iş dünyası ve buna benzer birçok sektörde aktif rol oynayan M3 Works adlı kuruluşun kurucusudur.

Eğitim hayatında olabildiğince başarılı olan Erdem Genç bunun yanı sıra birçok ödüle layık görülmüştür. Bu ödüllerden en önemlileri Türkiye’nin En Başarılı Genci ve Kültür Üniversitesi tarafından verilen Yılın Girişimcisi ödülüdür. Birçok insana ilham kaynağı olmak amacıyla 2018’de Ankara’da düzenlenen TedX Ankara sempozyumunda motivasyon konuşmasını yapmıştır.

Her alanda etkinliğini sürdürmesinin yanı sıra şarkıcılık kariyerine de 2019 yılında çıkarmış olduğu “Motivasyon” albümü ile başlamıştır. Bu albümün çıkış parçası olan “Motivasyon” şarkısının sözleri yine Erdem Genç tarafından yazılmış şarkının klip yönetmenliğini Gökçe Yağmur yapmıştır. Bu şarkı ve albüm içerisinde bulunan tüm parçalara şarkıcıya ait Youtube kanalından ve resmi Spotify profilinden ulaşabilirsiniz.

Spotify;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Youtube;

Web Site;
 

Benzer Konular



Üst Alt