Epub Formatında Kitap Sitesi Arıyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
Epub Formatında Kitap Sitesi Arıyorum!!!
Arkadaşlar yalanım yok dün geceden beri symbian s^3 için epub uzantılı kitap sitesi arıyorum bulamadım ömrüm yarısı gitti ya saçma sapan download sitelerine yönlendirir ya başka bişe ya düzgün bir site yok mu?var olanlarında kitap sayısı 5-10tane arkadaşlar verem oldum aramaktan hiç bi yerde direk download edecegim çeşit sayısı fazla symbian için epub formatında kitap indirebilecegim adam akıllı site bulamadım bi yardım edin nolur...!

ID68

Üye
Sa kardeşim bi ara bende senin gibi çok aramıştım. Ofis uygulamalırını içinde ebook okuyucu gördüm onun içinde Epub uzantılı kitap gerekiyormuş seni gibi ara ara bıkmıştım.Ama bi site buldum sonunda baya bi aramadan sonra umarım yardımcı olur sana bi dene bunu. ;)

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
Sa kardeşim bi ara bende senin gibi çok aramıştım. Ofis uygulamalırını içinde ebook okuyucu gördüm onun içinde Epub uzantılı kitap gerekiyormuş seni gibi ara ara bıkmıştım.Ama bi site buldum sonunda baya bi aramadan sonra umarım yardımcı olur sana bi dene bunu. ;)
saol kardeş o siteyide gördümde demin epub arama demin yaptım 56kitap cıktı o da cok sayılmazda nyse:Pyinede çok çok sagol en iyisi o yinede:D

Üst Alt