E-Kitap Okuyucu (epub) ve PDF - EPUB Çevirici

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
E-Kitap Okuyucu (epub) ve PDF - EPUB Çevirici
Arkadarşlar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama beğenerek kullandığınız epub formatında e-kitap okuyucu var mı? Bir de pdf formatındaki e-kitapları e-pub formatına çeviren program arıyorum. Ve ayrıca pdf veya e-pub formatında kitap indirebileceğim bir site. Çok mu şey istiyorum :)

Düzenle: eBookReader'ı buldum. pdf'yi epub'a çevirmek için de Calibre diye bi program buldum ama pdf'den epub yapınca Türkçe karakter sorunu oluşuyor

Dr.Dre

Dr.Dre

Üye
Benim e kitap okuyucu tavsiyem henüz elime geçmemiş olsada booken cybook opus. Bir sitede garantili olarak (amazon kindle da olduğu gibi değil) satılıyordu bende sipariş verdim gelicek inşallah. Ayrıca calibrede metnin bozulmasını istemiyorsan kitapları çevire tıkladığında yan taraftaki menüde gör ve hisste var oraya tıklayınca "Transliterate unicode characters to ASCII" şeklinde bir kutucuk görüceksin onu işaretle metnin apısında bozulma olmaz.

yegenrish

Üye
teşekkürleeer

achambo

achambo

Üye
calibre e-book var bilgisayarda çalışıyor ve çok güzel
telefon için eBookReader diye bir program var

- - - Eklendi - - -

Arkadarşlar, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama beğenerek kullandığınız epub formatında e-kitap okuyucu var mı? Bir de pdf formatındaki e-kitapları e-pub formatına çeviren program arıyorum. Ve ayrıca pdf veya e-pub formatında kitap indirebileceğim bir site. Çok mu şey istiyorum :)

Düzenle: eBookReader'ı buldum. pdf'yi epub'a çevirmek için de Calibre diye bi program buldum ama pdf'den epub yapınca Türkçe karakter sorunu oluşuyor

pdf ten yapınca bende bi sorun olmadı telefona uygun gelen epub sürümünü seçtim sonra zaten ebookreader dönüştürüyor en uygun formata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt