Epson L386 bilgisayar yada modeme nasıl bağlanır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Epson L386 bilgisayar yada modeme nasıl bağlanır?
Epson L386 yazıcı modelini kullanıyorum ve bilgisayar ile modeme bağlantısını nasıl gerçekleştiririm diyorsanız detaylara makalemizden kolayca erişebilirsiniz.

Yazıcınız wifi özellikli ise zaten yanında bir kabloya ihtiyacınız olmayacaktır.Sadece bir güç kablosu ile yazıcınızı ağ içerisine paylaştırabilirsiniz. Wi-Fi özellikleri genelde yazıcının üstünden ayarlanabilir şekildedir.

Yazıcının üzerindeki tuşlar ile Wi-Fi şifrenizi girebilir ve ağınızda gösterebilirsiniz.Ayrıca diğer dikkat edilmesi gereken nokta yazıcıya sabit ip verilmelidir.Diğer bilgisayarlar yazıcıya ulaşırken ip adresini kullanacaklar.Eğer ip adresi değişirse yazıcıya ulaşmakta sorun yaşayabilirler.

Ayrıca uzaktan yazdırma desteği de şu şekilde çalışır. Epson sitesine kayıt olursunuz.Size özel bir mail adresi veya benzeri bir adres verilecek.Siz ona dünyanın her yerinden mesaj atarak çıktı alabilmiş olacaksınız.

Mantık genel olarak bu şekilde işler.

Epson L386 için Türkçe kullanım kılavuzunda ayrıntılı bilgiler verilmiş.Aşağıdaki linkten kullanım kılavuzuna ulaşabilirsiniz.

 


Üst Alt