Epocware Handy Blacklist v3.02 S60v3 ( Türkçe Arama Engelleme Uygulaması )

Sponsorlu Bağlantılar

hilal dndn

Üye
ya bunu nasıl telefnuma atıcm acil cvp bkliorm...

bercedeniz

Üye
ya bunu e 71e nasıl yükleyeceğim bilgilendirebilir misiniz bi saattir ugrasıorum yüklendi ama calıstıramadım geri sildim

basarirserkan

Üye
kardeş belli gün sonra program açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

kaldırıp tekrar kuruyorum birkaç gün daha gidiyor ama böyle olmuyor sonuçta süper bir program teşekkürler

siyahinci_s

Üye
ya sertifikalayacaksın diyon nasıl sertifikalandığını söylemiyon

matela

matela

Üye
emegine saglık

seqhersheytan

Üye
yha biri bana bunu nasıl kuracağmı anlatabilir mi :ağlarım: nokia 5800 var bende?? :hmmm

karizma_007_07

karizma_007_07

Üye
şifre ister şifresi ne

ya arkadaşlar bu program şifre istiyor bilen varsa lütfen acil yazsın teşekkürler
şifre isterse şifresi:57758988-39971378:oke:

teşekkürler paylaşımiçin

hazavitdnz

Üye
N95 e yumlu değilmi acaba??

zoro1

Üye
kardeş 5800 xpres müziğe yükleyemedim sertifika hatası veriyo lütfen yardım

kidi_38

Üye
arkadaşlar çalışan telefon modellerini paylaşırmısınız

_bt_

_bt_

Üye
emeğine sağlık kardeş

yamhur01

Üye
Nasıl sertifikaltcaz yardım lütfennn :(((

demir_murat

Üye
Arkadaşlar emeğinize teşekkür ediyorum ancak nokia 5800 telefona yüklemeye çalışıyorum hata veriyo5800 da çalışacak bir engelleme programı varmı yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler

dost nokia 5800 a yüklenmiyo, sertifika sağlayıcısına başvurun diye bir uyarı veriyo. acaba nokia 5800 telefonun desteklediği bir arama ya da mesaj engelleme programı varmı, yardımcı olursan sevinirim. Teşekkürler

adalara

Üye
herhangi bir sorun yaşar mıyım bi de hangi telefonları destekliyor

herhangi bir sorun yaşar mıyım bi de hangi telefonları destekliyor

chirkinnn

Üye
ya biri bana da yardım edebilir miiii?

QziBu

Üye
n82 sertifika hatası diyor

ersoymurat

Üye
Epocware Handy Blacklist v3.02 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned
Gerçek zamanlı arama engelleme uygulamasıdır...

Gelen bir çağrıyı kara listede ise daha telefonunuza düşmeden engelleyebilecek kadar hızlandırılmış bu sürümde sanki mikrosaniyeler ile yarışılıyor...

Bir arama aldığınızda (kara listeye aldığınız numaralar tarafından) karşı taraf sürekli meşgul tonu duyacaktır...

İsterseniz sizin belirlediğiniz numaralar haricinde kim ararsa arasın meşgul olduğunuzu da gösterebilirsiniz (White Lİst)

Engellemek istediğiniz numaraları tek tek seçmek yerine telefonunuzda iş arkadaşları-Aile vs vs gibi gruplar oluşturduysanız bu gruplardan istediğinizi seçerek direk o grup üyelerini kolayca engellersiniz...

Uygulama küçük boyutu telefon ile hafızanızı asla yormuyor bi o kadar da profesyonel bir uygulamadır...
Kullanım :

Bir grup seçin ve işaretleyin daha sonra Activate/Deactivate deyin ...
Eğer Activate demeyi unutursanız çağrılarınız süzgeçten geçmeden gelmeye devam edecektir...

2 çeşit engelleme yapabilirsiniz;

1- White List : Rehberinizden size ulaşmasında sakınca görmediğiniz numaraları seçin buraya ekleyin ve Activate deyin artık sizi bu numaralar dışında kimse rahatsız edemez..

2- Black List : İstemediğiniz herkesin numarasını buraya girin Activate deyin sadecece buraya girdiğiniz numaralar sizi arayamaz diğer tüm çağrılar kabul edilir...

Uygulama ile istediğiniz bir saatten sonra çağrı almayı engelleyebilirsiniz örneğin 23:00 den sonra aile grubu dışındaki kişilerden çağrı almak istemeyebilirsiniz...

Ya da saat 09:00 dan itibaren sadece iş çağrılarını kabul edip diğerlerini engelleyebilirsiniz...

Uygulama ile isterseniz Çağrı Yönlendirme yaparak kara listeye aldığınız kişiler tarafından arandığınızda istediğiniz bir numaraya otomatik yönlendirme yapabilirsiniz örneğin telesekreterinize yönlendirin kişi sizi aradığında mesajını bıraksın ve siz müsait olduğunuzda ona geri dönün...

İstediğiniz zaman da Menü den sizi kimlerin aradığını ve kimlerin geri çevrildiğini görebilirsiniz... (YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR)
slm arkdaşlar ya ben nokia e71 kullanıyorum bana acil kara liste lazım bi türlü bulamadım lütfen yardım edin saygılar tşkler [email protected]

altanistan

altanistan

Üye
n95 de sertifika hatası diyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen

waryanli

waryanli

Üye
Çok güzel program emeğine sağlık Adem kardeş teşekkürler

piscom_77

Üye
5800 dada sertifika hatası veriyor

Üst Alt