Call Blocker PRO v2.1 (blacklist arama/sms/mms engelleyici)

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Call Blocker PRO v2.1 (blacklist arama/sms/mms engelleyici)

uygulama ile istenmeyen çagrı, sms, mms engelleyebilirsiniz

açıklama google çeviri:
--- PRO sürümü ----
Ultimate Blacklist insanlar üretken olmalarına yardımcı ve pazarlama veya istenmeyen aramaları, sms veya mms tarafından rahatsız olmayın telefon, sms veya mms kullanan herkes için bir iletişim aracıdır. Gizliliğinizi korumak ve istenmeyen aramaları, SMS veya MMS Ultimate Kara ile esnek arama engelleyici temsil, SMS, MMS filtresi blok! Bu istenmeyen aramaları, istenmeyen metin mesajları ve pazarlama numaraları sizi kurtaracak.
Ultimate Kara oluşturmak ve yönetmek, istenmeyen kişiler siyah listesini ve bunların aramaları ve sms engellemek için izin verir. Çeşitli şekillerde kara listesine numara ekleyebilirsiniz:
- doğrudan numarasını girin
- Rehberinizden sayısını seçin,
- son aramalar veya mesajlar
Ultimate Kara, çeşitli blok modu sağlar. Onun içerir:
- beyaz liste dışında Blok kara,
- Blok sadece kara
- Blok tüm telefon aktivite, beyaz listeye hariç
- Blok tüm telefon aktivite, sayı temas kitapta olması dışında
- Blok tüm telefon aktivite, numara beyaz listeye veya temas kitapta olması dışında.
nedir Daha Ultimate Blacklist genellikle istenmeyen SMS veya MMS olarak kullanılan sayısal olmayan numaralar destekler! Sadece sayısal olmayan numaralar ve sms devre dışı bırakabilirsiniz ve mms hemen engellenmiş olur. Harika bir haber beyaz listeye bu sayıyı eklerseniz yine

Neler Yeni:
- Yedekleme kullanıcı ayarları özelliği
- E-posta geçmişini gönder
- Geçmişi temizle
- İlk beap artık
- Arıza giderme

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sin007, seyits ve Dede

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve yaren_dede
KayraBey

KayraBey

Üye
SMS engelleme özelliği nasıl çalışıyor? Numara engelleme ile mi? Yoksa mesajın içeriği ile mi?
Başarılar diliyorum... Süreniz başladı :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
SMS engelleme özelliği nasıl çalışıyor? Numara engelleme ile mi? Yoksa mesajın içeriği ile mi?
Başarılar diliyorum... Süreniz başladı :D

sanırım gelen mesajı kara listeye alınca aynı numaradan tekrar gelen mesajı kasada gizliyor sen görmeden :D
Bu tur uygulamalara ihtiyaç duymadıgım için hiç kullanmadım :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
sanırım gelen mesajı kara listeye alınca aynı numaradan tekrar gelen mesajı kasada gizliyor sen görmeden :D
Bu tur uygulamalara ihtiyaç duymadıgım için hiç kullanmadım :)
Yaramaz o zaman :D

• Beğen

seyits

Üye
Yaren dede bu uygulama mükemmel bir uygulama. Önceden beri kullanıyorum ben. Hem de Türkçe. Tşk.Asıl ismi root call blocker değil mi.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Yaren dede bu uygulama mükemmel bir uygulama. Önceden beri kullanıyorum ben. Hem de Türkçe. Tşk.Asıl ismi root call blocker değil mi.

markette root ile ilgili birşey yazmıyor

seyits

Üye
aa..evet özr dil root call sms blocker değil miş bu

• Beğen
Sin007

Sin007

Üye
Cok :Teşekkür:

TheNightMare.

TheNightMare.